Stojkovic Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Witajcie, Przedstawiam Wam moje ostatnio zbudowane dzieło. Model to żywiczny wypust Red Iron - obecnie Balaton Model. Figurki EMP3D i AK Akcesoria EMP3D Praca przedstawia mnie i mojego dziadka w 1992 roku w Szczecinie. Materiał video z budowy: Zdjęcia modelu i podstawki: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Modelarstwo jakie uwielbiam! Świetnie się to ogląda. A fakt, że przedstawiasz tu scenkę z własnego życia - mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Praca fantastyczna, filmik obejrzałem już wczoraj. Uwielbiam takie modelarstwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Cześć! Piękna praca, z takim osobistym akcentem! Zastanawia mnie rejestracja tego ZiŁa - dlaczego on ma warszawskie blachy? Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Świetny, podoba mi się !!! I tematyka i model(e) Obecnie jestem w trakcie realizacji podobnego "zamysłu" pt: "Powrót z wojny 1946" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi