greatgonzo Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Piasta silnika? Gdzie koniec tej udręki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) 33 minuty temu, greatgonzo napisał: Piasta silnika? O przepraszam - ja takiego sformułowania nie użyłem. Jak już skracasz to pisz "piasta śmigła" choć pewnie właściwe było by użyć słowa " obudowa/ osłona wału śmigła i podstawy aparatu zapłonowego". Ale jak warsztat ma polegać na drążeniu takich pierdół to nie pozostaje mi nic innego jak podjąć stosowne i stanowcze kroki Edytowane 17 godzin temu przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) Podejmuj. Jeśli masz sumienie. Edytowane 17 godzin temu przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu 25 minut temu, greatgonzo napisał: Podejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu 5 godzin temu, greatgonzo napisał: Ja już się zastanawiam, czy nie próbować założyć konfederacji z jachudem. Mam nawet wstępną nazwę: ZBoK, albo ZBuK, do rozstrzygnięcia. Może sukcesu KNRZP nie powtórzą, ale Zwolennicy Biustu oraz Klejenia na pewno zyskają poparcie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu (edytowane) Nie widzę przeciwwskazań, żeby się i tu zapisać. Ja bardziej celowałem w Zwalczaj Bieło Kozę, albo Zadaj Biełu Kozu. W drogim przypadku na pytanie co zadać, odpowiada sobie sam uczestnik stowarzyszenia. Sugerowane terminy to: ból, cierpienie, pieprz, bób i takie tam. Edytowane 16 godzin temu przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu 16 minut temu, greatgonzo napisał: Zwalczaj Bieło Kozę, albo Zadaj Biełu Kozu Można i tak. Przynajmniej nie popełniłeś częstego błędu i prawidłowo wpisałeś "e" zamiast "a" - brawo TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi