Xmen Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Zabawy w sklejanie ciąg dalszy.Kaszana wyszła straszna.Mimo to zapraszam.zdjecia tylko cztery bo padły baterie w aparacie, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Xmen napisał: Zabawy w sklejanie ciąg dalszy.Kaszana wyszła straszna Przeczysz sam sobie - jak jest zabawa to nie ma kaszany. I na odwrót - jak jest kaszana (i spinanie pośladów) to nie ma zabawy w sklejanie Mesiek ładny, choć odrobinkę za "spokojny" jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, abtb napisał: Przeczysz sam sobie - jak jest zabawa to nie ma kaszany. I na odwrót - jak jest kaszana (i spinanie pośladów) to nie ma zabawy w sklejanie Mesiek ładny, choć odrobinkę za "spokojny" jak dla mnie Bo ja taki dziwny jestem .Bawię się w sklejanie i nawet jak wyjdzie kaszana nie przeszkadza mi to.A po z a tym nie mogę napisać że wyszło c....o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Xmen napisał: Bo ja taki dziwny jestem .Bawię się w sklejanie i nawet jak wyjdzie kaszana nie przeszkadza mi to.A po z a tym nie mogę napisać że wyszło c....o. Czasami wystarczy fota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Tam zaraz kaszana, Messer jak Messer. Bardzo rzadki na dodatek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Przeszczepy AMLu widać że wyszły ok , więc co jest takie ujowe? Model Eduarda , pogoda, brak Polaków na mundialu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Adamo722 napisał: Czasami wystarczy fota Zgadza się. 4 minuty temu, zloty napisał: Przeszczepy AMLu widać że wyszły ok , więc co jest takie ujowe? Właśnie te przeszczepy AML.Wystarczy jak napiszę że jedna gondola silnika jest wyższa od drugiej o 1 mm ? Spasowanie też słabe. 7 minut temu, zloty napisał: brak Polaków na mundialu? To akurat jest na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Xmen napisał: Kaszana wyszła straszna., 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 minut temu Share Napisano 31 minut temu No dałbym głowę, że to gotowiec od Corgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 minut temu Autor Share Napisano 29 minut temu 2 minuty temu, Seb napisał: No dałbym głowę, że to gotowiec od Corgi. I już byś był bez głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi