BRAVO112 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu a z tylu za modelem, to zapowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, BRAVO112 napisał: to zapowiedz? W sumie kilka czysto czechosłowackich tematów lezy w szafie - można by jakiś "pepikowy" warsztat na kilka modeli odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, abtb napisał: można by jakiś "pepikowy" warsztat na kilka modeli odpalić Zdecydowanie tak. Wracaj już zza tego oceanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu na przyklad Avia b534 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, abtb napisał: W sumie kilka czysto czechosłowackich tematów lezy w szafie - można by jakiś "pepikowy" warsztat na kilka modeli odpalić I to jest słuszna koncepcja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, BRAVO112 napisał: Avia b534 Mam dwie - wczesną i póxną Do tego Letova na pływakach i na kołach I oczywiście takie rury jak L-29 i L-39 Godzinę temu, barszczo napisał: I to jest słuszna koncepcja Czy ty mnie namawiasz na jakiś warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu 37 minut temu, abtb napisał: Czy ty mnie namawiasz na jakiś warsztat Że ja? Ależ skąd, może to tylko złe języki, ludzkie pomówienia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi