Myski79 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Zrób rozbity z Niemcami, jak na którymś zdjęciu. Ja jutro ruszam dalej z pracą, buda prawie skończona. a co z tym który kupiłem??? wypraski te same co AGA a firma Toga się zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Zrób rozbity z Niemcami, jak na którymś zdjęciu. Ja jutro ruszam dalej z pracą, buda prawie skończona. a co z tym który kupiłem??? wypraski te same co AGA a firma Toga się zwie No pewnie, że to samo, inne pudełka. Widziałem jeszcze innej firmy na Allegro, ale pudełko było brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Zwracam się z prośbą, czy ktoś z was posiada rysunki, dobre zdjęcia podwozia, przedniego i tylnego zawieszenia, na starych zdjęciach ni diabła nie mogę tego dobrze zobaczyć, a nie posiadam dokładnych zdjęć replik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tastas Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Skala rysunki sa na forum Odkrywcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Skala rysunki sa na forum Odkrywcy Byłem jak Indiana Jones, przekopałem prawie wszystko, ale podwozia nie znalazłem, rysunki ... mało czytelne. Help me Obi Wan ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Skala masz monografie Magnuskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item574374123_tbu_nr_56_samochod_pancerny_wz_34.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Skala masz monografie Magnuskiego? No nie mam właśnie, nigdzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item574374123_tbu_nr_56_samochod_pancerny_wz_34.html Dzięki serdeczne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 ja tez zakupiłem za całe 8,87zeta z przesyłką czekam z niecierpliwością i oczywiście wz -29 też przyszłościowo a co może te żywiczne stanieją? P.S słyszałeś że MIRAGE przygotowuję się do wypuszczenia dwóch modeli wz34 I i II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 ja tez zakupiłem za całe 8,87zeta z przesyłką czekam z niecierpliwością i oczywiście wz -29 też przyszłościowo a co może te żywiczne stanieją?P.S słyszałeś że MIRAGE przygotowuję się do wypuszczenia dwóch modeli wz34 I i II? To są podobno ich stare plany, które zaniechali, ale ... po nich wszystkiego można się spodziewać, miał być w sprzedaży ponownie PZ.VI z 1939, oczywiście nie ma. Wcześniej sa nawet pokazane pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 To są podobno ich stare plany, które zaniechali, ale ... po nich wszystkiego można się spodziewać, miał być w sprzedaży ponownie PZ.VI z 1939, oczywiście nie ma. Wcześniej sa nawet pokazane pudełka. A juz się ucieszyłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Monografię można spokojnie ściągnąć z sieci chłopaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 To nie to samo, papier jest papier i nie wydrukowany na jakiejś drukarce w CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Pdf możesz sobie druknąć bez problemu, a dobry, np. kredowy papier dostaniesz w każdym papierniczym. Ja mam w takiej formie starą monografię 7TP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Pdf możesz sobie druknąć bez problemu, a dobry, np. kredowy papier dostaniesz w każdym papierniczym. Ja mam w takiej formie starą monografię 7TP. zapóźno kup teraz i po ptakach..... ale 10 zeta ? bez przesady nie splajtuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Może sie okazać, że drożej wyjdzie wydrukowanie "kopii" niż kupienie oryginalnego numeru, trzeba do tego również doliczyć zużycie kompa, prądu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Może sie okazać, że drożej wyjdzie wydrukowanie "kopii" niż kupienie oryginalnego numeru, trzeba do tego również doliczyć zużycie kompa, prądu ... No teraz to żeś już skala wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Prace nad SP Wz.34 wre, dzisiaj może jeszcze pojawią się fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Chętnie zaczekam na fotki jak Ci idzie, bo ten model czeka u mnie na wenę "Wrzesień 39". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tastas Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Skala olewasz publicznosc, miales wstawic nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 sorry, ale dzisiaj jest .. Dzień Kobiet, dzień kobiet, niech każdy się dowie, że .... itd. Spokojnie, tworzę resory - uf, upierdliwe to jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Spokojnie, tworzę resory Mam ten model i też właśnie się zastanawiam jak można samemu zrobić resory. Może Twoja relacja mi pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Spokojnie, tworzę resory Mam ten model i też właśnie się zastanawiam jak można samemu zrobić resory. Może Twoja relacja mi pomoże. Robię je z blaszek miedzianych, boje się, że będą zbyt elastyczne, ale klej i drut pewnie je wzmocną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 To ja bym prosił o dokładną relację zdjęciową jakbyś był tak miły bo i może i mi by się w przyszłości przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi