patrykd Napisano Sobota o 17:14 Share Napisano Sobota o 17:14 Witam ponownie Po ukończeniu Strykera ruszam z kolejnym tematem. Tym razem padło na zestaw KOMBO Dragona Sd.Kfz. 7 8ton Halftrack mit 88mm Flak 36/37. Do samego pojazdu nie udało mi się znaleźć dedykowanych blaszech, zatem będzie on prosto z pudła. Natomiast do działa 88mm mam kupione blaszki od PARTA i lufę metalową. Malowanie pojazdu jak i działa mam zamiar wykonać w kolorze panzergrau, gdyż takowego malowania nie mam jeszcze w swojej kolekcji. Na razie nie wrzucam nic ekstra bo kleję pojazd prosto z pudła i nie chcę przynudzać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Sobota o 17:32 Share Napisano Sobota o 17:32 No wypasiony zestawik to będzie co oglądać tym bardziej bo mam podobny tylko z haubicą 15 cm sFH 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano Niedziela o 14:27 Autor Share Napisano Niedziela o 14:27 Żeby nie było nudy na pojeździe zakupiłem sobie taką kompanię żołnierzy. W sumie 11 będzie niezła zabawa. Może w końcu jakaś figurka mi wyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano Niedziela o 15:41 Share Napisano Niedziela o 15:41 Ten z kołem ratunkowym w rękach (nr 7) jest niezły i ten co zjada gile (nr 1). Pokaż zdjęcie "żywych" figurek nie wizualizacji. W każdym razie jest co robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Niedziela o 16:05 Share Napisano Niedziela o 16:05 (edytowane) No ciekawe jak z jakością tych figurek, nigdzie nie ma zdjęć jak to wygląda, ten sam obrazek i identyczny zestaw mają w też w 1/72, cena za ilość figurek dobra , byle to nie było to kolejne mydło , trochę tak jak by z jednej rodziny załoga. Edytowane Niedziela o 16:13 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano Niedziela o 17:07 Autor Share Napisano Niedziela o 17:07 Godzinę temu, Evildead napisał: No ciekawe jak z jakością tych figurek, nigdzie nie ma zdjęć jak to wygląda, ten sam obrazek i identyczny zestaw mają w też w 1/72, cena za ilość figurek dobra , byle to nie było to kolejne mydło , trochę tak jak by z jednej rodziny załoga. Godzinę temu, Gerd napisał: Ten z kołem ratunkowym w rękach (nr 7) jest niezły i ten co zjada gile (nr 1). Pokaż zdjęcie "żywych" figurek nie wizualizacji. W każdym razie jest co robić. Jak przyjdą to wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano Niedziela o 17:25 Share Napisano Niedziela o 17:25 Trzymam kciuki, Patryku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Jedno z malowań w instrukcji przypomina trochę, może na jedno oko to z poniższej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu (edytowane) W dniu 2.08.2026 o 17:41, Gerd napisał: Ten z kołem ratunkowym w rękach (nr 7) Koło wydaje się być za duże dla tego pływaka Germania-Figuren przypomina mi firmę Glowel Miniatures , mają podobny sposób pokazywania swoich produktów , w większości są to tylko wizualizacje lub zdjęcia robione w zbyt dużym oddaleniu. Czasem w Internecie można znaleźć zdjęcia figurek w zbliżeniu , ale bez podanej skali i już pomalowane 1/72 https://www.mojehobby.pl/zdjecia/0/7/3/53333_1_GER-WW2-184_1.jpg Edytowane 8 godzin temu przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi