Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nadejszła ta wiekopomna chwila, Pilot-25 idzie pod nóż. Będą dodatkowe lokalne PLUSY oprócz oczywistego normalnego plusa. Tak wiec Igrzyska czas zacząć.....

IMG_20260819_082558.jpg

Edytowane przez Szydercza Gała
  • Like 3
Napisano
14 godzin temu, Lipstein napisał:

Piękna taca!

To nie taca tylko pokrywka od pudełka na herbatę widocznego w tle - Afternoon tea.  Taka Gałowa skrzynia na skarby  :szczerbol:

12 godzin temu, Szydercza Gała napisał:

Platyna

mocno blaszana jakaś :haha:

16 godzin temu, Szydercza Gała napisał:

Pilot-25 idzie pod nóż.

No w końcu! Już myślałem, że odłożyłeś go do następnej pięciolatki :chytry:

Napisano
29 minut temu, abtb napisał:

To nie taca tylko pokrywka od pudełka na herbatę widocznego w tle - Afternoon tea.  Taka Gałowa skrzynia na skarby  :szczerbol:

Wszystko sie zgadza, poza tym ze pudełko jest po ciastkach :szczerbol:

32 minuty temu, abtb napisał:

No w końcu! Już myślałem, że odłożyłeś go do następnej pięciolatki :chytry:

Musiałem poogarniać różne takie tam pełzająco latające pUetFowe okienkoFce :haha:

Napisano
29 minut temu, Szydercza Gała napisał:

poza tym ze pudełko jest po ciastkach

Niedoinformowanie moje wynika z czystej złośliwości fotografa, który podstępnie wieczko przysunął dość blisko pudełka ukrywając prawie cały napis w którym ukryte jest słowo ".........BISCUITS":wink:

Także przyznaję się do błędu, posypuję głowę okruchami  i oczekuję poprawy (od fotografa) :mrgreen:

• Haha 2
Napisano

Puszka ma bardzo wygodny rozmiar, spokojnie wlazi do niej nie za duzy stateczek, tudzież inny dzban... Mam tych puszek kilka, w zwiazku z czym moge na biurku wymieniać 'moduł roboczy' o ile oczywiśnie mam nieopacznie rozgrzebana wiecej niz jedna robote....

Napisano
2 godziny temu, Szydercza Gała napisał:

.................. dzban.

U mnie słowo - klucz w tym roku modelarskim :haha: