Szydercza Gała Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowane) Nadejszła ta wiekopomna chwila, Pilot-25 idzie pod nóż. Będą dodatkowe lokalne PLUSY oprócz oczywistego normalnego plusa. Tak wiec Igrzyska czas zacząć..... Edytowane 23 godziny temu przez Szydercza Gała 3 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu (edytowane) Wyzwolony z okowów Edytowane 16 godzin temu przez Szydercza Gała Cytuj
abtb Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 14 godzin temu, Lipstein napisał: Piękna taca! To nie taca tylko pokrywka od pudełka na herbatę widocznego w tle - Afternoon tea. Taka Gałowa skrzynia na skarby 12 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Platyna mocno blaszana jakaś 16 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Pilot-25 idzie pod nóż. No w końcu! Już myślałem, że odłożyłeś go do następnej pięciolatki Cytuj
Szydercza Gała Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, abtb napisał: To nie taca tylko pokrywka od pudełka na herbatę widocznego w tle - Afternoon tea. Taka Gałowa skrzynia na skarby Wszystko sie zgadza, poza tym ze pudełko jest po ciastkach 32 minuty temu, abtb napisał: No w końcu! Już myślałem, że odłożyłeś go do następnej pięciolatki Musiałem poogarniać różne takie tam pełzająco latające pUetFowe okienkoFce Cytuj
abtb Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Szydercza Gała napisał: poza tym ze pudełko jest po ciastkach Niedoinformowanie moje wynika z czystej złośliwości fotografa, który podstępnie wieczko przysunął dość blisko pudełka ukrywając prawie cały napis w którym ukryte jest słowo ".........BISCUITS" Także przyznaję się do błędu, posypuję głowę okruchami i oczekuję poprawy (od fotografa) 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Puszka ma bardzo wygodny rozmiar, spokojnie wlazi do niej nie za duzy stateczek, tudzież inny dzban... Mam tych puszek kilka, w zwiazku z czym moge na biurku wymieniać 'moduł roboczy' o ile oczywiśnie mam nieopacznie rozgrzebana wiecej niz jedna robote.... Cytuj
abtb Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: .................. dzban. U mnie słowo - klucz w tym roku modelarskim Cytuj
Szydercza Gała Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Statka byś zrobił, prawdziwy model, a tam latałki jakieś 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi