Szydercza Gała Napisano 19 Sierpnia Napisano 19 Sierpnia (edytowane) Nadejszła ta wiekopomna chwila, Pilot-25 idzie pod nóż. Będą dodatkowe lokalne PLUSY oprócz oczywistego normalnego plusa. Tak wiec Igrzyska czas zacząć..... Edytowane 19 Sierpnia przez Szydercza Gała 4 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 19 Sierpnia Autor Napisano 19 Sierpnia (edytowane) Wyzwolony z okowów Edytowane 19 Sierpnia przez Szydercza Gała Cytuj
abtb Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia 14 godzin temu, Lipstein napisał: Piękna taca! To nie taca tylko pokrywka od pudełka na herbatę widocznego w tle - Afternoon tea. Taka Gałowa skrzynia na skarby 12 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Platyna mocno blaszana jakaś 16 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Pilot-25 idzie pod nóż. No w końcu! Już myślałem, że odłożyłeś go do następnej pięciolatki Cytuj
Szydercza Gała Napisano 20 Sierpnia Autor Napisano 20 Sierpnia 29 minut temu, abtb napisał: To nie taca tylko pokrywka od pudełka na herbatę widocznego w tle - Afternoon tea. Taka Gałowa skrzynia na skarby Wszystko sie zgadza, poza tym ze pudełko jest po ciastkach 32 minuty temu, abtb napisał: No w końcu! Już myślałem, że odłożyłeś go do następnej pięciolatki Musiałem poogarniać różne takie tam pełzająco latające pUetFowe okienkoFce Cytuj
abtb Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia 29 minut temu, Szydercza Gała napisał: poza tym ze pudełko jest po ciastkach Niedoinformowanie moje wynika z czystej złośliwości fotografa, który podstępnie wieczko przysunął dość blisko pudełka ukrywając prawie cały napis w którym ukryte jest słowo ".........BISCUITS" Także przyznaję się do błędu, posypuję głowę okruchami i oczekuję poprawy (od fotografa) 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 20 Sierpnia Autor Napisano 20 Sierpnia Puszka ma bardzo wygodny rozmiar, spokojnie wlazi do niej nie za duzy stateczek, tudzież inny dzban... Mam tych puszek kilka, w zwiazku z czym moge na biurku wymieniać 'moduł roboczy' o ile oczywiśnie mam nieopacznie rozgrzebana wiecej niz jedna robote.... Cytuj
abtb Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: .................. dzban. U mnie słowo - klucz w tym roku modelarskim Cytuj
Szydercza Gała Napisano 20 Sierpnia Autor Napisano 20 Sierpnia (edytowane) Statka byś zrobił, prawdziwy model, a nie tam latałki jakieś Edytowane 20 Sierpnia przez Szydercza Gała 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia (edytowane) 2 z przeglądu remontowego : "podrasowana" marketingowa : EDIT ---------------------- no i koniec jeszcze pyr, pyr, pyr... na dizelku patrzaj na kUMin gdzie jest pewien smaczek dający możliwość wykorzystania kÓltowej folii z kebaba Edytowane 20 Sierpnia przez M.A.V. 1 1 Cytuj
Rafly Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia 1 godzinę temu, M.A.V. napisał: patrzaj na kUMin gdzie jest pewien smaczek dający możliwość wykorzystania kÓltowej folii z kebaba Grrr... To po co ja to tam robiłem jak on teraz będzie to zawijał w folię z kebaba? Niech się farbkami bawi lepiej 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 20 Sierpnia Autor Napisano 20 Sierpnia No dobra kadłub wyciety i obrobiony. To jest małe dzieło sztuki, ma żebra jak dobra zabiedzona galicyjska krowa we wojnę 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia ...prawie jak na ORP Kaszub fotka "świeżak" - z tegorocznej parady w Gdyni 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 23 Sierpnia Autor Napisano 23 Sierpnia Taka robota to czysta przyjemność.... 2 Cytuj
Bartosz.B Napisano 24 Sierpnia Napisano 24 Sierpnia (edytowane) Uważaj na preshading bo tutaj nawet Ty mozesz przesadzić Edytowane 24 Sierpnia przez Bartosz.B 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 24 Sierpnia Autor Napisano 24 Sierpnia Póki co zająłem sie malowaniem pszczoły 2 Cytuj
abtb Napisano 25 Sierpnia Napisano 25 Sierpnia (edytowane) Z postępu prac wnoszę, że szanowna małżonka spakowała walizki i wyjechała do mamusi, a koledzy i sąsiedzi się obrazili i nie kuszą popołudniowym spożywaniem grilowanej kiełbasy podlanej browarem W tak komfortowych warunkach robota idzie z gazem Edytowane 25 Sierpnia przez abtb 2 Cytuj
Lipa Napisano 1 Września Napisano 1 Września Wiadomo, że z jednego cechu ale czegoś TAKIEGO nie można tolerować. Zielony ZŁY. Mam nadzieję, że pomogłem 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi