rymulus Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam. Galeria modelu robionego w większości podczas tak zwanego klejenia grupowego. Jest to więc model prosto z pudła, wymienione, na własnoręcznie zrobione z blachy, zostały tylko stery do AIM-120. Co do samego modelu to klei się go bardzo przyjemnie. Uwagę należy zwrócić na miękki plastik, który bardzo łatwo się rysuje. Inna wada to zasobnik AAQ-28, w zestawie jest wersja z wlotem powietrza po prawej stronie, a a powinien być po lewej dla F-16. Poprawa jest dość prosta, wystarczy odciąć głowice i ją obrócić, zakleić stare i zrobić nowe otwory montażowe. Ja musiałem kupić żywiczny bo o tym, że to błędna wersja zorientowałem się już po pomalowaniu i oklejeniu kalkami zestawowego. Problematyczne też są kalki. Nie reagują wcale na płyny czy to Tamki, czy Sole. Po potraktowaniu Bilmodelem zrobiły się na gwiazdach bąble. Zaschły z takimi bąblami i musiałem je usunąć żyletką, a potem namalować od masek. 4 Cytuj
Adamo722 Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu Model fajny podoba się Tematyka ostatnio problematyczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi