tommyk Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowane) Udało się dojechać do końca. Mimo dużego nakładu pracy (jak na mnie) efekt końcowy to raczej półkownik. No ale mam swojego Harriera :). Edytowane 21 godzin temu przez tommyk 10 Cytuj
wuwumaster Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Kolorowy ptak choć właściwie to pies Kapitalnie wyszedł czyścioch ale się podoba! Widać że w zestawie Haski nadal jest potencjał Pozdr ww 1 Cytuj
barszczo Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Świetny, malowanie bardzo mu pasuje . 1 Cytuj
Wachmistrz Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Według mnie - rewelacja. Przy okazji mam pytanie: skoro ten ma trafić na półkę, to gdzie trafiają modele uznane za coś lepszego? Pod żyrandol? Cytuj
tommyk Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowane) To z czego jestem zadowolony pokazuję na konkursach i czasem wstawiam na wystawę do znajomego sklepu modelarskiego :). Nie chcę wyjść na malkontenta, ale wytłumaczę się krótko. Za dużo wziąłem chyba na raz jeżeli chodzi o wpasowywanie żywic (wnęki podwozia, hamulec aero, koła, kokpit i pylony). Pylony i wnęki pasowały średnio. Jak weszły wnęki to kokpit już się nie mieścił i wykorzystałem częściowo. Wymyśliłem wymianę kół, a okazało się, że przednia goleń w Hase jest zespolona z kołem i wycinałem je tak aby nie uszkodzić widelca, musiałem montować oś koła itd. Oczywiście wymiana wnęk urodziła problem z montażem goleni tak aby utrzymać geometrię zewnętrzne golenie wymagały przedłużania. Poza tym Harrier ma skomplikowaną bryłę i przy malowaniu trzeba mocno zastanawiać się do przodu. Pozytywne wrażenia to kalki do kokpitu od Quinta i chińskie kalki od FAB Scale. ALE MAM SWOJEGO HARRIERA! Edytowane 5 godzin temu przez tommyk 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi