P@wel Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja też będę tu zaglądał, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja też podglądam , tym bardziej że zbliża się na warsztat inny A380. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja też podglądam , tym bardziej że zbliża się na warsztat inny A380.A jaki, gdzie i przez kogo robiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 To ja mam do Was pytanie: piszecie, że zrobiliście już tyle a tyle, że to czy tamto się uszkodziło, ale ja nie widzę żadnych fotek. Czy będziecie wstawiać fotki z warszatu tutaj, czy każdy będzie miał osobny wątek, a póżniej jedynie wspólna galeria? Jeśli warsztaty są gdzieś indziej, to podajcie linki, żeby można było je zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Warsztat jest tutaj i fotki się też tu dodaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 A380 z widocznym wnętrzem , revell , 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miś Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Mój wreszcie pokołował do malarni. Pzdr, am. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeyBee Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Oto pierwsze zdjęcia kabiny tuż przed złożeniem całego przodu. Na zdjęciu 1 (instrucja - jest w niej błąd, właściwe miejsce dla tej kalki zaznaczyłem czerwoną szrzałką) wskazówka dla kolejnych zwolenników tego olbrzyma. Długo trwa ale farbki schną długo. przepraszam za jakość zdjęc ale to wzsytko co mogłem wycisnąc z 7.1 mpxl. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Wg mnie fotki podlegają pod zmoderowanie ich, lub zamknięcie tematu z propozycją poprawy zdjęć. Weź lepiej zrób to szybko, zanim temat zostanie zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 No no no nabiera już wyglądu Mój dalej w malarni stoi brak farbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeyBee Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Kolejne zdjęcia z budowy wnętrza: wykładanie filą, dopasowywanie drzwi i wstępna przymiarka (na gumke jak to będzie wyglądało). Wolno idzie, ale ten model wymaga czasu przez ten kadłub. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miś Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Dziś była 2ga warstwa. Pzdr, Am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Czyżby to był Germanwings? Czyli z moim będą przynajmniej dwa. W najbliższym tygodniu planuję się za niego już zabrać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miś Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Tak, Germanwings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Kermit to na co czekasz już niektórzy kończą , większość samolotów jest na etapie malowanie a ty nawet nie sklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeyBee Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam kolegów i wstyd mi od razu, że się nie podłączyłem się z tym moim A380 (Heller 1;125 In-boxa wrzuciłem w innym dziale) do waszego projektu, a wrzuciłem niepotrzebnie nowy temat. Może da się coś z tym zrobić? Pozdrawiam. JB. Jeśli mnie przyjmiecie to wrzucam kilka fotek z postepu prac: [/img] http://images40.fotosik.pl/102/b79424f7d62255c9med.jpg' alt='b79424f7d62255c9med.jpg'> Wkupiłem sie? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 no to pogadaj z moderatorem by cos zrobił z tamtym tematem i wklejaj fotki tu. A i bym zapomniał Witamy w Projekcie Grupowym Airbus (to z mojej strony , ale myślę ze koledzy z projektu też cię przyjmą...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 JeyBee , to w środku to folia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeyBee Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Tak, folia aluminiowa żeby nie prześwietlało wnętrze, bo planuje wrzucić diodke. Zobaczymy jak wyjdzie. Przez ten "poszatkowany" kadłub czuje się jakby budowało się prawdziwy . Na razie opracowywuje schemat elektryczny w tym tygodniu i dokończe wykładanie folią wszsytkich części kadłuba. A potem czas na szybki bo nie było (o dziwo) ich w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Witamy nowego kolegę Ciekawy jestem końcowego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Kermit to na co czekasz już niektórzy kończą , większość samolotów jest na etapie malowanie a ty nawet nie sklejony Jakby Ci to powiedzieć... czekam na wolny czas. Aktualnie o niego walczy kilka tematów: modelarstwo, magisterka, uczelnia, praca i naprawa samochodu. Chyba powinienem dać się sklonować... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Kermit mam dokładnie to samo i też mi ciężko wrócić do mojego arbuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Cóż, gdzieś tam na początku wspominałem, że mój model zakończy projekt, bo zejdzie "z taśmy" jako ostatni... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Cóż, gdzieś tam na początku wspominałem, że mój model zakończy projekt, bo zejdzie "z taśmy" jako ostatni...I chyba wszystko robisz (albo raczej nie robisz), żeby tak było, co nie Kermit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Zastanawiam się, jaki da efekt ta folia. Bo wygląda obiecująco. Ale mam obawy, że wnętrze będzie się całe nienaturalnie błyszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi