rollingstones Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Mój najszybszy projekt - trzy tygodnie - z moich prac podoba mi się najbardziej. Większość osób już widziała na żywo - ale ta galeria to szczególne podziękowania dla Krzyśka Vis13 - bez niego bym nie zdążył. PS. Sedeczne pozdrowienia dla chłopaków od małej skali -miłobyło poznać i kolegi Jablonexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Klenkajcie narody ,mistrzostwo świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Piękna tylko figurant jakąś taką dziwną pozę przybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 NIektóre fotki wyglądają jak oryginału... REWELACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 No ja tego modelu na żywo nie widziałem niestety. Sam model, super. Figurka bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Wielkie modelarstwo prezentujesz, rollingstones, podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 perfekcyjne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Brawo! naprawdę bardzo wysoki poziom wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Diorama tej jakości w 3 tygodnie? Niemożliwe ... Można wiedzieć, czy coś "ugrałeś" tą pracą w Bytomiu? Złotko, sreberko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 MISZCZ lopata Dopingujesz Sebastian by tempo podgonic. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Jest na co popatrzeć!!!Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Wow. Brak mi słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Cóż tu dużo pisać bajerancka maszynka, na żywo wygląda jeszcze ładniej.... Sedeczne pozdrowienia dla chłopaków od małej skali -miłobyło poznać Mocno żałuję, że nie dałem rady dołączyć do kolegów w sobotni wieczór/noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Powiem tak lepszego nie widziałem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Naprawdę bardzo ładna winietka. Zalet nie będę wypisywał, bo za dużo tego. Powiem po prostu, że bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 "Mój najszybszy projekt" i to niestety widac! Już pan autor zapomniał ksywek nowych znajomych, a to raptem dni parę, zbędny pośpiech.... No cóż, miodziłem już w Bytomiu, teraz pochwalę nową zauważoną w domu wartośc - otóż sołdat ten o zachwianej równowadze bynajmniej nie ukopuje uporczywie kretowisk uciekając się do niecnych granatów, on z festiwalu w Bytomiu do dom wraca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 A ja dzisiaj oglądam galerię po raz trzecie więc już mniej zauroczony i zauważyłem że chyba na MG jest nadlewa nie usnięta Proszę powiedz że się mylę, bo jeśli nie to taki błąd w takim moedelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Nadlewka czy nie, i tak SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 jedna z najładniejszych scenek w Bytomiu, byłem, widziałem i podziwiałem. szkoda tylko, że nie miałeś dużego transparentu z napisem "Jestem Rollingstones" bo pewnie szybciej byśmy się spotkali i pogadali dłużej. Pozdrowienia od małej skali :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 o rany aleście mnie nachwalili aż się zaczerwieniłem. A na poważnie jestem zadowolony z tej pracy-choć faktycznie figurka jest do wymiany - ja po prostu nie zdązyłem już skończyć na Bytom docelowej i wsadziłem taką jaką miałem ze Snu o Victorii. Docelowo znaczy wkrótce stanie tu Pan w uszatce z papierosem bez filtra w gębie i kożuszku. Z uwagi na fakt ze tak ta praca wyglądała w Bytomiu - tak chciałem ją zamknąć sesją foto. Jeśli chodzi o MG to mnie się wydaje jak patrzę na niego teraz że nie ma tam tego problemu. Zerknę jeszcze rano w świetle dziennym. Dziękuję i pozdrawiam ps. Andrzej - czy ja wiem czy nie miałem transparentu - był moment ze naprawdę byłem toczącym się kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczetov Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 kurde zawalisty model, tez chce tak ''tworzyc'' w przyszłosci :P ___________________ na warsztacie : Jeep Willis 1:35 Italeri 55% M4-A1 Sherman 1:35 Italeri 1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 To co chciałem napisać to już koledzy napisali SUPER !!!Ten suchy krzaczek to gotowiec czy sam go wykonałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi