tornado Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Proponuję jednak zainwestować w DOT-3, nie dość że jest skuteczniejszy i bezpieczniejszy to możesz używać go wielokrotnie. Ps. trochę rozjaśniłem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Listopada 2006 Autor Share Napisano 12 Listopada 2006 Dzięki. Tak też właśnie myślałem. Czy kupię go w zwykłym sklepie z częściami samochodowymi? A jeśli tak, to ile i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Dzięki. Tak też właśnie myślałem. Czy kupię go w zwykłym sklepie z częściami samochodowymi? A jeśli tak, to ile i za ile? dot3 kupisz na każdej stacji paliw i w każdym sklepie motoryzacyjnym także jest tego pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Listopada 2006 Autor Share Napisano 12 Listopada 2006 No to no problem. Mam motoryzacyjny pod domem. Dzięki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Troche za dużo czarnego jest we wnętrzu.Lakier na kabinie wydaje mi się ładny ale fotki nie są zbyt ostre więc dużo się w tym temacie nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Listopada 2006 Autor Share Napisano 12 Listopada 2006 No faktycznie zbyt dużo... Czarne są : kolumna kierownicy, kolumna kierownicy... acha i jeszcze kolumna kierownicy SmalTrak! To wszystko jest ładniutkie brązowe, ale nie widać, bo fotyy lipne. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 No takie ciemne fotki to działają na wyobraźnię i wszystko wydaje się kapitalnie ładnie wykonane Trzymam kciuki żeby takie było w efekcie końcowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 13 Listopada 2006 Autor Share Napisano 13 Listopada 2006 No takie ciemne fotki to działają na wyobraźnię i wszystko wydaje się kapitalnie ładnie wykonane Trzymam kciuki żeby takie było w efekcie końcowym. Haha. Marcinie koosów nie ma , ale myślę, że jak na mój drugi model to jest całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Listopada 2006 Autor Share Napisano 19 Listopada 2006 Sorry, że post pod postem. Może ta fotka Wam bardziej przybliży jakość wykonania. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Jejku, całkiem inny model teraz, jak lepsze fotki. Od razu mniej "czarnego" się porobiło. O wiele ładniej to teraz się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Inny pogląd na tę relacje z budowy i tak trzymaj z jakością zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 kolory wnętrza kompletnie nie pasuja do tego typu pojazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Listopada 2006 Autor Share Napisano 19 Listopada 2006 Prawda Witku. Nie będę mówił, że nie, bo wnętrze jest standardowe w tym pojeździe. Nowe fotki wraz z wnętrzem: Ps. Narazie niestety mam bardzo mało veny, aby kontunuować pełną parą prace. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Te wstawki z ryflowanej blachy na ostatnim zdjeciu wyglądają fajnie, bedziesz robić takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Listopada 2006 Autor Share Napisano 19 Listopada 2006 Te wstawki z ryflowanej blachy na ostatnim zdjeciu wyglądają fajnie, bedziesz robić takie? Tak, będę. Dodam, że jest tego znacznie więcej. Całą przestrzeń od tylnej ściany do siodła jest przykryta ryflem. I tutaj też pytanie. Jak tam z załatwianiem tej blachy przez Fojera? Czy coś wiadomo? Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Bardzo ładny model i popularny , ja też mam go w dalekich planach. A pozatym jestem dumny z tego bo ten piękny strażacki truck "mieszka" na moim osiedlu. JRG 17 Warszawa Ursynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 (edytowane) No to masz farta Parę minut temu doszedłem do wniosku, że jestem kurna genialny:D:D Dlaczego? OTO FOTO (nowe foty): :D:D:D:D Ps. Zawsze miałem problem z ostrością ( oświetlenie jeszcze niedopracowane, ale akurat te zdjęcia było z lampą i bez włączonego trybu makro). Głowiłem się, jak to możliwe, że w rozdzielczości aparatu 3 MP wychodzą aż tak biedne zdjęcia Tak sobie siedziałem z lupą i skierowałem sobie tak dla przysłowiowych jaj obiektyw aparatu na część przez lupę. Efekt był taki, jakgdyby osoba o sporych minusach założyłaby okulary:) Pozdrawiam, Przemek. Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Może mam za mały monitor, ale cieżko się oglada takie fotki. Wychodzi super ale wydaj mi się że deska rozdzilcza nie powinna się tak świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Fotki poprawione. W rzeczywistości deska wcale się tak mocno nie świeci. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 1. popraw fotki do rozmiarów 800x600 bo te są za duże 2. popraw lampy dalekosieżne bo tworzą łuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Tak swoją drogą to ów warszawski magnumek nie ma tych lamp na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Listopada 2006 Autor Share Napisano 23 Listopada 2006 Tak swoją drogą to ów warszawski magnumek nie ma tych lamp na dachu? Nie ma Już powiedziałem, że dzięki temu, że sobie dokleję czasem jakiś chromowany element wraca mi chęć do kontynuacji budowy. Mówta co chceta, ale mi się tak podoba i O! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 "Mówta co chceta, ale jemu się tak podoba i O!" Ja też jestem podobnego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Listopada 2006 Autor Share Napisano 26 Listopada 2006 "Mówta co chceta, ale jemu się tak podoba i O!" Ja też jestem podobnego zdania Dzięki Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Wnetrze mi sie podoba, choz dla mnie mogloby byc troszku jasniej. Z czego robisz beczke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi