Paweł216 Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Kolego Praetorian czym są zrobione te metalowe wstawki nad schodkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 (edytowane) Kolego Praetorian czym są zrobione te metalowe wstawki nad schodkami Blacha ryflowana z zestawu Italeri Truck Accessories No 720 Stanąłem na takim etapie: Myślę, że jakoś tam jest Ps. Nareszcie mam zapewnioną ramę do naczepy. Zostanie wysłana jutro... Dzięks skyline! Pozdrawiam, Przemek. Edytowane 18 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 No widze,że bardzo ładny model.Tylko widać troszkie odstępu przy szybie Na 2 Fot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Ps. Nareszcie mam zapewnioną ramę do naczepy. Zostanie wysłana jutro... Dzięks skyline! Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 No właśnie nie mogę tej szpary usunąć Trzeba było zostawić tylną ścianę do sklejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 No nareszcie coś się ruszyło No na zawody w czerwcu musisz przyjechać Do Rudy Śląskiej i Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 No rejczel... Masz to jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Ogólnie model robi ładne wrażenie Szybę prawdopodobnie zbyt plytko wkleiłeś i dlatego jest ta szpara. Wydaje mi się, czy fatycznie zbiornik paliwa jest zadrapany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Już naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Prezentuje się modelik pięknie widać że się postarałeś no i nareszcie zdemontowałeś belke z halogenami, czyżbyś miał się przmieżać do zrobienia jak w orginale :>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Cała cieżarówka mi się szałowo podoba Ale ten grill niez abardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Miłosz specjalnie dla ciebie (i dla dobra projektu oczywiście ) robię koguty jak w oryginale. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Z okazji pierwszego dnia wiosny : Dla dobra projektu zostałem dzisiaj w domu zamiast iść do szkoły lub na wagary Zacząłem pracować nad kogutami i syreną, a także dokleiłem: -prawe nadkole -osłony między osiowe -"poręcze" za kabiną Na dzisiaj to tyle. Pozdrawiam, Przemek:piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 No i słusznie, że olałeś wagary . Nieźle Ci idzie. Mnie też czeka zrobienie podobnej oprawki na koguta - tyle, że w skali 1:72, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 mnie się podoba oprawke jeszcze popraw bo tam takie dzindziboły odstają a co do wagarów to też chciałbym mieć dzień wagarowicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 "Dzindziboły" To było bardzo dokładne foto :P Aż tak tego nie widać... Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Te napisy to kalka czy malowane od szablonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Te napisy to kalka czy malowane od szablonu? Wyklejanka z papierniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Czy mógłbyś to pokazać? Byłbym wdzięczny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Sorki, że takie biedne fotki. Kupiłem nawet arkusz czerwonych, żeby mieć czym beczkę obkleić :D Pozdrawiam, Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 A co ci się z górną krawędzią szybki stało, taka jakaś jakby poszarpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Nic się nie stało Po prostu nie jestem jeszcze wprawiony w klejeniu dużych przezroczystych powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Dokładnie tak jak ja Ale model PIĘKNY i rób jak najszybciej beczkę bo nie moge się już doczekać końcowego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Pośpiech w modelarstwie nie jest wskazany Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi