93mati Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam Wreszcie koniec... po 4 miesiącach Wszystko malowane pędzlem. Tym razem model ma 3-barwne kamo Jednak przydałby się aero Pierwsze figurki, do których się przyłożyłem i z efektu jestem w jakimś stopniu zadowolony BMP-3 ma wnętrze waloryzowane blaszkami Eduarda. Na zewnątrz też są blachy. Pierwszy raz na taką skalę je użyłem. Link do warsztatu: viewtopic.php?t=10998&highlight=bmp3 Czas na zdjęcia, które słabo mi wyszły ale może później uda mi się zrobić lepsze [ Tutaj zdjęcia wnętrza jeszcze przed sklejeniem góry z wanną Teraz możecie się śmiać do woli Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Fajnie wygląda, ładne wnętrze i figurki też wyszły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam! Jak na malunki pędzlem to wyszło baaaardzo dobrze! Fajnie go ukurzyłeś, jedynie bandaże kół jakieś takie sterylne... Figurki też nie wyszły źle (moim zdaniem), a zwłaszcza wąsacz wygląda bardzo naturalnie Elegancko zrobiłeś wnętrze, nie przesadziłeś z brudzeniem i efekt jest wg mnie realistyczny Co do mankamentów merytorytcznych (o ile takie są) to się nie wypowiem bo to nie moja działka Ogólnie całość prezentuje się bardzo interesująco Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzięki za pozytywne komentarze Zamieniłem kilka zdjęć (te robione z dołu) na lepsze. Jak teraz to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Bardzo podoba mi się twoja podstawka. Figurki - mogłeś im bardziej podkreślić oczy ale ogólnie bardzo fajnie wyszły. Pojazd z całym wnętrzem prezentuje się wyśmienicie Coraz lepiej Ci to (modelowanie) wychodzi. Gratuluje PS. Fajne zdjęcia tzn. ujęcia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Hmm, mimo że nie przepadam za takimi maszynami, ten model bardzo mi się podoba. Obicia, no sam lepszych nie umiem zrobić, chociaż trochę więcej latek na karku (jeszcze się nauczę). Figurki wyszły znakomicie. Całość z podstawką prezentuje się fenomenalnie. Ogólnie bardzo miły jest to widok dla moich oczu. No i gratuluję ukończenia modelu w czasie regulaminowym. Ale nasłodziłem, należało się i tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Dziękuję Wam również Figurki - mogłeś im bardziej podkreślić oczy ale ogólnie bardzo fajnie wyszły. Dopiero zaczynam przygodę z kukiełkami, więc nie chciałem za bardzo szaleć z nimi Pojazd z całym wnętrzem prezentuje się wyśmienicie Elegancko zrobiłeś wnętrze Trochę szkoda mi go, bo najbardziej mi się podoba w tym modelu, a nie widać go za bardzo Kacperek315 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Teraz możecie się śmiać do woli zupełnie nie ma powodu do śmiechu. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 A co ja będę dyrdymały pisał ? Całość bardzo mi się podoba i już. SUPER !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 A ja mam już aero więc też sobie kupuj jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Ekstra się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzięki raz jeszcze za opinie. Myślałem, że będzie o wiele gorzej Który model się lepiej prezentuje - BMP-1 z mojego opisu czy ten BMP-3? Chyba mogę parę nowych fotek wrzucić? Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 93mati, oba są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Fajny rusek Podoba mi się. Jedyne co bym poprawił to: - przykurzył bardziej gumowa bandaże na kołach - te figurki, takie zbyt błyszczące się wydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Bardzo ładnie wyszło. Podstawka, fajnie komponmuje się z resztą. Figurki fajnie zrobione. Trochę szkoda, że słąbo widać wnętrze, bo jest naprawdę imponujące. Model ma fajne kamo, ogólnie gratuluję samozaparcia w malowaniu pędzlem. Ogólnie model, figurki i podstawka wyszł fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Bardzo bardzo podoba mi się ta SKIFoza nurmalnie inspiracja do budowy modelu tego ciekawego pojazdu . Pozdrawiam autora i dzięki za warsztat i galerie . FOCUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Nie moja bajka, skala ,ale pędzel to coś czego sam używam - Calość Francja Elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Skoro jest postawiony na piaskowej podstawce, to ja bym jeszcze okurzył całe podwozie i gąski, bo na razie wygląda jakby go tam z samolotu zrzucili w te miejsce. Okurz te rzeczy i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi