kula5nw Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam, mjg- niestety zupełnie inna klasa Tench to maluch, Triton był "trochę" większy - o jakieś 41 metrów, o tonach już nie wspomnę i o roku produkcji...nadal poszukuję i liczę na pomoc pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam może to coś pomoże w sprawie Tritona ; http://garrygray.tripod.com/ships_plans/ships_plans_th.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Podaję link do stronki z dużą ilością zdjęć amerykańskich OP : http://www.navsource.org/archives/subidx.htm jak się poszuka można znaleźć też plany . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Hejka, Dzieki Cypis za zainteresowanie , akurat te szkice , bo planami ich nazwać nie można, to mam - słaba jakość, szkoda... co do drugiego linka, to już dawno opanowany, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Poszukuję wszelakich plakatów propagandowych dotyczących floty podwodnej . Wszelkie linki i namiary mile widziane- z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Witam Proszę o pomoc w następujących kwestiach: 1) plany Kobbena 2) Rysunki, zdjęcia nabrzeża w porcie na Oksywiu przy którym cumowały nasze Foxtroty (nabrzeże z archaicznym dźwigiem) z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Witam. Poszukuję schematu malowania K19, innego niż oferowany przez Zvezdę. Jeśli oczywiście taki istniał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Witam, op. Orzeł/Sęp 1939: ma ktoś może zdjęcia dziobowych i śródokrętowych wyrzutni torpedowych? Szukam również zdjęć kiosku, zwłasza z działkiem plot... A w ogóle to wszelkie się przydadzą Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 op. Orzeł/Sęp 1939: ma ktoś może zdjęcia dziobowych i śródokrętowych wyrzutni torpedowych? Szukam również zdjęć kiosku, zwłasza z działkiem plot... A w ogóle to wszelkie się przydadzą Hej. Ruskie wydały właśnie Morską Kolekcję (nr 2012-01) poświęconą tematowi. Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Trochę zdjęć Orła (i nie tylko), które mogą pomóc znajdują się tu: http://fow.az.pl/forum/viewtopic.php?f=32&t=6730&p=117758&hilit=life#p117758 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Witam, orp Mazur 1935+, może ma ktoś jakieś ciekawe zdjęcia? Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Bardzo ciężko o takie zdjęcia. Zdjęcia sylwetki bez problemu wygooglujesz zaś bardziej szczegółowe to są chyba jedynie te które możesz znaleźć w zbiorach on-line Narodowego Archiwum Cyfrowego (http://www.audiovis.nac.gov.pl/). Mam za to stare ale dobre plany modelarskie - jeśli jesteś zainteresowany mogę podesłać. Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Witam,op. Orzeł/Sęp 1939: ma ktoś może zdjęcia dziobowych i śródokrętowych wyrzutni torpedowych? Szukam również zdjęć kiosku, zwłasza z działkiem plot... A w ogóle to wszelkie się przydadzą Pozdrawiam, A A'propos Orła: Wystawa 'ORP Orzeł - dzieje okrętu' w Muzeum Militariów/Wrocław ( ul. Cieszyńskiego 9) do 22 kwietnia. Może nie dzisiaj, ale pójdę na pewno:) Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Marca 2012 Super Moderator Share Napisano 16 Marca 2012 Ooooo - może też się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Szukam również zdjęć kiosku, zwłasza z działkiem plot... Mam zdjęcia samego działka, niestety bez kiosku ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Mam sprawę, szukam jakiegoś planiku w skali krążownika Kitakami ale po przebudowie na nosiciel Kaitenów, jest trochę rysunków ale nic co by było zorientowane w skali. W sumie to chodzi mi tylko o rzut boczny i z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Poszukuję magazynu Ships of the World November 2009 (#713). Chętie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Witam, patrzyłem sobie na instrukcję budowy Kilo (Hobby Boss 1/700) i 'ustrojstwa' na jego kiosku. Możecie podpowiedzieć co jest czym i czy czegoś brakuje? Dzięki, Pozdrawiam, A Wycinek z instrukcji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Witam!postanowiłem zbroić sobie Kliper tuńczykowy z Lindberga..wiem-jakość jest znana,czyli standard tego producenta szukam jakichkolwiek planów,fotek-czegokolwiek pomocnego w budowie..Pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Szukam zdjęć, planów, rysunków o.p. I-400 gdzie widać wyraźnie olinowanie tego okrętu..Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Poszukuje zdjęć złomowania okrętów (szczególnie brytyjskich) W sieci są głównie plaże i beduini czy inni z ciepłych krajów , a ja szukam jak to wyglądało zaraz po wojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjg Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Złomowanie było tutaj: viewtopic.php?f=78&t=37740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10658524_720316521389866_154151813282290217_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Czarownik Zdradził Cię brak cum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Ładni zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi