PKD4GA Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 u-boot - moze staraj sie pisac jasniej - a najlepiej przeczytaj to co napisales... Dodam tylko ze jest specjalny dzial dla "poszukiwaczy" ! Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDREE Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 POSZUKUJĘ MALOWANIA CALYPSO INSTRUKCJI REVELLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Caps Lock Ci sie zacial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Malowania Calypso instrukcji Revella? A to instrukcję Revella też się maluje? Kochana gramatyko, cóżeś ty za pani, że Cię nie pojmują chłopcy malowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDREE Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Dzięki za chęci.MAM model revella CALYPSO .Szukam malowania tego statku badawczego i instrukcji sklejania.Piękny model był prezentowany na łamach forum kilka miesięcy temu jako pływający . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Szukam jakichkolwiek planów do tego okrętu: http://marynarkawojenna.pl/grunwald/grunwald.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Szukam już od kilku ładnych lat planów konstrukcyjnych, modelarskich, czegokolwiek co pomogłoby mi w zbudowaniu Okrętów projektów 770, 771 i 776, któregokolwiek z tych projektów. Jeśli ktoś coś wie, cokolwiek, to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Kiedys widzialem na Balancerze ale teraz blokuja fotki dla zachodnich IP wiec nie mam szans Ci pomoc. Moze Jedrek cos wyskrobie bo jest tam zarejestrowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Kiedys widzialem na Balancerze ale teraz blokuja fotki dla zachodnich IP wiec nie mam szans Ci pomoc. Moze Jedrek cos wyskrobie bo jest tam zarejestrowany Zawsze można próbować połączyć się przez jakieś rosyjskie proxy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Mówcie mi dalej o łączeniu przez proxy:P Mimo to dziękuję za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Zawsze można próbować połączyć się przez jakieś rosyjskie proxy...Mysle, ze skoro odsiewaja zachodnie IP, to w pierwszej kolejnosci poblokowali proxy wszelkiej masci... Ale moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 19 Września 2007 Autor Share Napisano 19 Września 2007 wieczorkiem może w końcu znajdzie się chwilka by przejrzeć plany, które mam, jakaś szansa jest (choć mała) iż będzie coś z okrętów desantowych okonek jakbyś miał linka do tematu w którym były te plany to pewnie by to pomogło (wczoraj na szybko próbowałem przejść jeden z wątków poświęconych okrętom desantowym ale albo mi albo im się coś posypało i wyrzucało mnie po przejściu 2-3 stron ) Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 http://forums.airbase.ru/2007/09/02/topic-30810--CHertezhi-korablej.html To tylko 112 stron do przelukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 19 Września 2007 Autor Share Napisano 19 Września 2007 http://forums.airbase.ru/2007/09/02/topic-30810--CHertezhi-korablej.htmlTo tylko 112 stron do przelukania swego czasu przelukałem wszystkie i z tego wątku mam bodajże wszystkie plany... ale nie ma tam okrętów desantowych przejrzałem z grubsza to co mam z planów i też na nic konkretnego się nie natknąłem, może w jakimś Tajfunie były plany... ale to szukanie na dłuższą sesję, będę miał na uwadzę tą prośbę, jak się na coś natknę to umieszczę na forum na osłodę zdjęcie z wątku na Balcerze poświęconego okrętom desantowym, ze zrobieniem takiego modelu nie powinno być problemów EDIT: na pewno chodzi o projekt 776? - to jakaś barka rzeczna Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Panowie, szukam planów modelarskich żaglowców: Royal Louis, Soleil Royal, Victory, Wasa. Może jakieś strony z planami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothar79_79 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 daro! Jeśli chodzi o plany żaglowca Wasa to zerknij na ostatnie kilka numerów "Modelarza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Hej Nie znam się na żaglowacach ani na żadnym innymm sprzęcie pływającym ale sprawdź sobie na tym forum http://koga.net.pl/ Myślę że tam ci z pewnością pomogą ze względu że jest to forum tylko pływaków Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 O a tu znalazłem konkretne linki: Royal Louis Victory No i to na tyle, może to nie są plany ale może Ci się to do czegoś przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2007 jeśli chodzi o Victory to jestem w posiadaniu książki z serii Anatomy of the Ship, musiałbyś napisać czego konkretnie potrzebujesz, gdyż skan całości (kilkadziesiąt stron rysunków i planów) nie wchodzi w grę Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Dzieki chłopaki za pomoc. A może jeszcze wiecie gdzie (w Polsce) można kupic modele Hellera: Victory lub Soleil Royal? Długo szukałem, ale w sklepach nie ma :( Jędrek dzięki, chodziło mi o schematy olinowania, ale już znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 www.modelnet.pl tam coś powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszol Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Sznowni Koledzy. Jestem w trakcie budowy modelu Yamato w skali 1/350 - produkcji Tamiya. Niestety nie moge nigdzie znalesc palnow lub zdjec olinowania i malowania tego okretu . Bardzo prosze o pomoc - oczywiscie odplatnie . Oprocz tego przymierzam sie do budowy Bismarcka (tez Tamiya) , Sovremennyj , i Panteleyev - Trumpeter. Do wszystkich tych modeli poszukuje planow lub zdjec olinowania i malowania . Dziekuje za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Lutego 2008 Autor Share Napisano 1 Lutego 2008 Sovremennyj , i Panteleyev - Trumpeter. w przypadku tych dwóch okrętów wystarczy rozejrzeć się na forum, trochę zdjęć już jest Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszol Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Pomyśl nad książką: Anatomy of the ship: battleship Yamato i Anatomy of the ship: battleship Bismarck. W tych książkach masz dużo rysunków (ok.170stron) i chyba są plansze. Barwne plansze masz w monografiach Aj-Press'u, Bismarck ma 5części, a Yamato chyba nie została wydana(nie jestem pewny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi