Patterson Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Dawno nic nie zamieszczałem, czas to nadrobić. Ostatnio dłubię sobie Opelka trzytonowego: Edytowane 14 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Tamiyo-MiGo-Italero-Dragono-Armoscalowo-Scratcho robota Oczywiście od początku obserwuję budowę tego cuda, na innym forum, niemniej super, że i tu się nim chwalisz, bo jest czym. Robota bajka. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 napisz która to skala..bo cholera takie cuda ostatnio robicie, że człowiekowi się pomylić idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Obstawiam na bank, że trzydziestka piątka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Jest cudownie i kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Jest cudownie i kolorowo Tak się robi modele w 1:35. Tak się zastanawiam, kiedy ktoś dojdzie do etapu, że z oryginalnego modelu zostanie 1% Bardzo dobra robota Marcin. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 No teraz mi zaimponowałeś. Tyle tych dodatków, a samego modelu już trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2009 Hi Dzięki wielkie, tak to skala 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Panowie, ale w 1:1 nie budujemy !!!!!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2009 Dorobiłem kilka drobiazgów: Dorobiłem od podstaw układ kierowniczy. Układ wydechowy: Zamocowałem również łopatę z metalowym trzonkiem. Wpasowałem też na sucho silnik, by sprawdzić czy wszystko się ładnie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Aż szkoda go malować, tak wygląda przecudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Aż szkoda go malować, tak wygląda przecudnie Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Jaki kamuflaż/malowanie planujesz na nim zrobić? Pięknie złożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Wstępnie planuję standardowy tritonal. Dodałem lusterka, wycieraczki, drzwi oraz koło zapasowe, wszystko spasowałem już na sucho, gdyż na tym etapie ciężarówka jest gotowa. Ja wracam do pracy przy pace, zostało jeszcze całkiem sporo detali do dokończenia. Pokusiłem się wstępnie o sprawdzenie czy nie pomyliłem się w obliczeniach. Jednak wszystko pasuje idealnie. Rama Flak-a siedzi idealnie. Zapraszam. Edytowane 18 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Jak tylko zbiorę resztki tego, co zostało po kosmicznym zderzeniu mojej szczęki z podłogą, to biorę swoje zabawki do żłobka niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Patterson świetna robota i czystość wykonania. Jednak nieciekawie wygląda łysa powierzchnia po kanale wlewowym na zapasówce. Rzuć tam jakaś szmatę czy coś i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Bardzo piękna robota. Mnie tylko te szpary między deskami wydają się być ciut za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 Witam Dziękuje bardzo. Opona zapasowa będzie wykręcona w stronę ramy paki, tak węc będzie niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Mnie tylko te szpary między deskami wydają się być ciut za duże. To dobrze, że nie widziałeś moich w sowieckim Gazie, tam to dopiero przepaści są między dechami Drogi Marcinie czekamy na malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 No tego, to normalny człowiek już nie mógłby zrobić.... Musisz mieć malutkie rączki i wielką cierpliwość ;) . Podziwiam takie prace i ich Twórców , w sumie to myśle sobie ,że takie cuda to już nie modelarstwo , a sztuka przez duże S. Te wariacje z kabelkami najbardziej mnie rypią po dyni, słowem rewelacja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2009 Dzięki Panowie Dziś małe poprawki. Zamknąłem obieg wody w chłodnicy: Zwrócono mi uwagę iż Italeri nieco uprościło tylny most, trochę dłubaniny i chyba jest juz tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 26 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2009 Opelek gotowy, czas zabrać się za flaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Krótkie pytanie - z czego zrobileś burty. Domyślam się, że ejst to balsa, ale jakiej grubości i szerokości i gdzie takie cudo można nabyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bch11 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Gdyby wszystkie modele byłyby tak zrobione to modelarstwo nie byłoby ekscytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Rewelka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi