Dops01 Napisano 9 Stycznia 2025 Napisano 9 Stycznia 2025 Bywały też okrągłe ale to bardziej na wczesnych wersjach. Pozdrawiam. Dops01 Cytuj
mirage3 Napisano 9 Stycznia 2025 Napisano 9 Stycznia 2025 (edytowane) Takie coś znalazłem na FB Tu fajnie widać jak złazi farba. Edytowane 9 Stycznia 2025 przez mirage3 2 Cytuj
Albatros Napisano 15 Stycznia 2025 Napisano 15 Stycznia 2025 Czy dysponuje ktoś może zdjęciami wewnętrznej strony tych osłon, jak wyglądały od środka? Wiem, że był tam mechanizm zamykania w kształcie litery L że sprężyną, ale potrzebuje zdjęć jak to wyglądało. Cytuj
Grzes Napisano 15 Stycznia 2025 Napisano 15 Stycznia 2025 4 godziny temu, Albatros napisał: Czy dysponuje ktoś może zdjęciami wewnętrznej strony tych osłon Mam. Daj mi chwilę na odszukanie, to wrzucę. 1 Cytuj
Wymysl Napisano 24 Czerwca Napisano 24 Czerwca Wydawnictwo Stratus udostępniło bazę polskich MiG-21 https://stratusonline.pl/MiG21/index.php 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi