Gościu Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 (edited) Witam. Model Revell z kilkoma przeróbkami. Scenka ma przedstawiać krajobraz końcowej fazy walk na terenach III Rzeszy, teren po bombardowaniach - pies zmielony z budą(jak swojskie hamburgiery) "Gewohnheit" - dzień jak codzień.....przyzwyczajenie Zdecydowałem się wrzucić do galerii pojazdów, z uwagi na rezygnację z ludzika( za tłoczno już było), a fotki uwidaczniają czołg w całej krasie... Model: p. Edited September 29, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Pięknie wykonany model i winetka, klimatyczne zdjęcia . Jak dla mnie kolor ciut za jasny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Gościu ja tak patrze na te twoje modele i się zastanawiam jak ty potrafisz w takim tempie i tak świetnie robić te ulepki . Kocur pikny i pomysłowa winetka, gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 niedawno widziałem założony warsztat a tu już galeria się pojawiła! niesamowite tempo, świetny klimat i wykonanie, bardzo mi się podoba Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Tak patrze na wykonanie tego modelu Revella i na mojego jeszcze nie zaczętego z Italeri i powiem, że straszne różnice są między tymi dwoma firmami i teraz pytanie które jest bliższe prawdy :p Wykonanie przez Ciebie Rafał jak zwykle fajnie, jedynie mogę potruć na temat - brak oznaczeń, fajne błotko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Masz powalające tempo! SUPER PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 śliczny model! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudi Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Model śliczny, ale do tego zdążyłeś nas już przyzwyczaić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacola22 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Wykonanie z klasą.... bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boozy Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Bardzo fajne. Troszke za ciemny grunt tzn. chodzi o zdjęcia właściwie bo nie widać za dużo szczegółów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek14147 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Już koniec!? Tempo naprawdę porażające, jednak najlepsze jest to, że mimo tak szybkiego projektu, winietka prezentuje się świetnie. Jestem pod wrażeniem. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Ano koniec, jakos tak..dziś zdałem sobie z tego sprawę. Fotki...hym..ostatnimi czasy sa moja bolączką...okresową do tego :] Raz mi wychodza fajne, innym kaszanka jak te - jakoś przeżyjecie No nic, dzięki za zainteresowanie. p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Raz mi wychodza fajne, innym kaszanka jak te - No nie przesadzaj. Może ciut za ciemne, ale dobre. Pozwoliłem sobie jedno edytować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 coby nie kombinować, jak sie słabe fotki robi...to i z pustego w pełne by nie złamała.. W wolnej chwili cyknąłem takie, być może lepsze: Na pewno muszę przyciemnić rant tej ramki... p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Fajny. Ale stanowczo powinieneś dodać OŚWIADCZENIE iż "Żadne zwierzę nie ucierpiało podczas przygotowywania dioramy" Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Ale stanowczo powinieneś dodać OŚWIADCZENIE iż "Żadne zwierzę nie ucierpiało podczas przygotowywania dioramy" Fakt, warto by było, ale skąd mamy wiedzieć, że RJ podczas klejenia nie terroryzował psychicznie swego kraba ;) Fajniasty model, eleganckie i wiarygodnie wyglądające - jak to u ciebie- podłoże. Widzę, że zapas podstawek wysokościowych jeszcze nie stopniał ? , pozdro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Pieknie, czolg jak czolg, ale ten balagan, mniam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 jeszcze bym dokleił szczątki kota na gąsienicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 nie widzę przeszkód, rób scenkę i klej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax_p Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 nic dodać nic ująć. Świetnie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 jax_p dzięki ! p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Weź chociaż powiedz nam że kleisz z całą rodziną w takim tempie . Model i winietka jak zawsze na wysokim poziomie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 Mireczku, przez Ciebie mi na chate wpadnie US wraz z osobnikami pochodzenia "ochrony praw człowieka", behapowcy etc...zlituj że się;) dzięki. p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturos1965 Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 I tutaj jest miodzio - ten w 1/35 nie dorasta mu do pięt, czytaj gąsienic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARD Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Fajny. Ale stanowczo powinieneś dodać OŚWIADCZENIE iż "Żadne zwierzę nie ucierpiało podczas przygotowywania dioramy" Pozdrawiam Jaki jest koń, każdy widzi Jak nie lubię germańców, tak te fotki oglądam z dużą prztjemnością Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts