Gościu Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 (edytowane) Witam. Model Revell z kilkoma przeróbkami. Scenka ma przedstawiać krajobraz końcowej fazy walk na terenach III Rzeszy, teren po bombardowaniach - pies zmielony z budą(jak swojskie hamburgiery) "Gewohnheit" - dzień jak codzień.....przyzwyczajenie Zdecydowałem się wrzucić do galerii pojazdów, z uwagi na rezygnację z ludzika( za tłoczno już było), a fotki uwidaczniają czołg w całej krasie... Model: p. Edytowane 29 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Pięknie wykonany model i winetka, klimatyczne zdjęcia . Jak dla mnie kolor ciut za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Gościu ja tak patrze na te twoje modele i się zastanawiam jak ty potrafisz w takim tempie i tak świetnie robić te ulepki . Kocur pikny i pomysłowa winetka, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 niedawno widziałem założony warsztat a tu już galeria się pojawiła! niesamowite tempo, świetny klimat i wykonanie, bardzo mi się podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Tak patrze na wykonanie tego modelu Revella i na mojego jeszcze nie zaczętego z Italeri i powiem, że straszne różnice są między tymi dwoma firmami i teraz pytanie które jest bliższe prawdy :p Wykonanie przez Ciebie Rafał jak zwykle fajnie, jedynie mogę potruć na temat - brak oznaczeń, fajne błotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Masz powalające tempo! SUPER PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 śliczny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Model śliczny, ale do tego zdążyłeś nas już przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacola22 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Wykonanie z klasą.... bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Bardzo fajne. Troszke za ciemny grunt tzn. chodzi o zdjęcia właściwie bo nie widać za dużo szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Już koniec!? Tempo naprawdę porażające, jednak najlepsze jest to, że mimo tak szybkiego projektu, winietka prezentuje się świetnie. Jestem pod wrażeniem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Ano koniec, jakos tak..dziś zdałem sobie z tego sprawę. Fotki...hym..ostatnimi czasy sa moja bolączką...okresową do tego :] Raz mi wychodza fajne, innym kaszanka jak te - jakoś przeżyjecie No nic, dzięki za zainteresowanie. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Raz mi wychodza fajne, innym kaszanka jak te - No nie przesadzaj. Może ciut za ciemne, ale dobre. Pozwoliłem sobie jedno edytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 coby nie kombinować, jak sie słabe fotki robi...to i z pustego w pełne by nie złamała.. W wolnej chwili cyknąłem takie, być może lepsze: Na pewno muszę przyciemnić rant tej ramki... p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Fajny. Ale stanowczo powinieneś dodać OŚWIADCZENIE iż "Żadne zwierzę nie ucierpiało podczas przygotowywania dioramy" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Ale stanowczo powinieneś dodać OŚWIADCZENIE iż "Żadne zwierzę nie ucierpiało podczas przygotowywania dioramy" Fakt, warto by było, ale skąd mamy wiedzieć, że RJ podczas klejenia nie terroryzował psychicznie swego kraba ;) Fajniasty model, eleganckie i wiarygodnie wyglądające - jak to u ciebie- podłoże. Widzę, że zapas podstawek wysokościowych jeszcze nie stopniał ? , pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Pieknie, czolg jak czolg, ale ten balagan, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 jeszcze bym dokleił szczątki kota na gąsienicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 nie widzę przeszkód, rób scenkę i klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jax_p Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 nic dodać nic ująć. Świetnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 jax_p dzięki ! p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Weź chociaż powiedz nam że kleisz z całą rodziną w takim tempie . Model i winietka jak zawsze na wysokim poziomie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Mireczku, przez Ciebie mi na chate wpadnie US wraz z osobnikami pochodzenia "ochrony praw człowieka", behapowcy etc...zlituj że się;) dzięki. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos1965 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 I tutaj jest miodzio - ten w 1/35 nie dorasta mu do pięt, czytaj gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Fajny. Ale stanowczo powinieneś dodać OŚWIADCZENIE iż "Żadne zwierzę nie ucierpiało podczas przygotowywania dioramy" Pozdrawiam Jaki jest koń, każdy widzi Jak nie lubię germańców, tak te fotki oglądam z dużą prztjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi