Rafał Kobiela Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Witam. Po paru tygodniech prac nad modelem Zvezdy model został ukończony. Oto efekty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Ale ładny! Podoba mi się malowanie. Nie jestem zwolennikiem "błocenia" modelu, ale tutaj wyglada to OK. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=16646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Ładnie pomalowany i ubłocony. Jedyne co psuje ten model, to gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Malowanie spoko, ale niestety widać, że to standardowa Zvezda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Daje rade ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Model mi się podoba. Tylko moim zdaniem za dużo tego błotka nakładłeś.A tak to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Bardzo ładne brudzenie, ładne kamo. Wydaje mi się jednak, że powinieneś zapuścić trochę washa w zakamarki, aby podkreślić wszelkie zakamarki, bo troszkę białe kamo zakrywa za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Do niczego nie mogę się przyczepić( chodzi mi o całokształt wykonania modelu), jednak gdzie podziałeś osłony i peryskopy na włazie mechanika-kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Naturalistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Podoba mi się. To zimowe kamo moim zdaniem jest super. No i gdyby nie te gąski............ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 4 Października 2009 Autor Share Napisano 4 Października 2009 Cieszę się, że się wam podoba. Też żałuję, że nie wymieniłem wych gąsek Model najprawdopodobniej zabiorę na konkurs do Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Model na pierwszy rzut oka bardzo dobry i jako całość ładnie się prezentuje jednak po dokładniejszym obejrzeniu zdjęć muszę przyznać, że "leży całkowicie" jeśli chodzi o detale Oto kilka przykładów - krzywo naklejony i niedomalowany wizjer na wieżyczce dowódcy, brak anteny, brak peryskopów i ich osłon na włazie kierowcy-mechanika, niewymalowany reflektor. To tak na "gorąco", moim zdaniem powinieneś go jeszcze trochę dopracować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Bardzo fajne wykonanie teciaka(zwłaszcza błotko i kamo). Gąski tylko podpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Cieszę się, że się wam podoba. Też żałuję, że nie wymieniłem wych gąsek Model najprawdopodobniej zabiorę na konkurs do Lublina. Jeśli zdążysz na konkurs to wymień te gąski bo są do luftu i doklej peryskopy o których wspominał Zbyszek. Całość bardzo mi się podoba, jeśli chodzi o malowanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi