MrDyzio Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Tyle dobrej roboty, że szkoda zamykać tą blaszankę. Łapiesz się na posadę mikrochirurga Cytuj
R_Mazzi Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Te plakaciki niesamowicie dodają kolorytu. Jak na arabskie wozidełko dośc duży porządek panuje we wnętrzu Cytuj
Panzer4 Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Ogólnie wrażenie jak najbardziej pozytywne, ale szczególnie podobają mi się poobgryzane siedzenia - zaprawdę robi to klimat maszyny w służbie, a i sam pomysł świetny. Cytuj
rtoipmodest Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Napisano 7 Czerwca 2010 Panzer4 w ramach odpowiedzi na Twoje wcześniejsze pytanie: Ale to było pierwsze użycie. Cytuj
Panzer4 Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Mhm. Dzięki za info. Chyba sobie zanakupię, bo straciłem nadzieję na zakup "włoszczyzny" figurkowej... Cytuj
rtoipmodest Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Napisano 7 Czerwca 2010 Musiłem dodać śmieci z przodu samochodka bo przeadziłem z "flakiem" w oponce Dorobiłem też mocowanie pod renówkę. I wprawka (jak najbardziej tematyczna) w hafcie krzyżykowym Cytuj
rtoipmodest Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Napisano 17 Czerwca 2010 Kadłub zamknięty: - Jak postępować z gumowymi gąskami z Trumpka? - Jaka farba jako Forest Green? Cytuj
LordDisneyland Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 . Żal się z plakatami rozstawać... ale diorama będzie przez duże D - nie mogę się doczekać. Ale będę kibicował, nawet gdyby wątek miał iście epickie rozmiary Pozdrawiam, szybkich postępów życząc.. Cytuj
MrDyzio Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 jest dobrze a teraz pigmentami podsatwkę... A co z się dzieje z transporterem i bohaterskimi bojownikami? Cytuj
rtoipmodest Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Napisano 23 Czerwca 2010 A co z się dzieje z transporterem i bohaterskimi bojownikami? Dobre pytanie. Transporter chwilowo mnie nie pociąga. Mileliśmy dostawę Tamiyi i mam wreszcie Forest Green - zasadniczo jest to XF-65. Psiknąłem koła i wannę od spodu. Próbowałem zabwy z fixerem MIGa. Efekt kiepski. Dlatego podstawka. Niestety zajęła tylko 2 dni. Teraz pewnie zagruntuje ludków. Zasadniczo robię wszystko by nie brać się za 113kę. Jeszcze raz ponawiam pytanie jak obchodzić się z gumiakami z Trumpka? Cytuj
rtoipmodest Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Napisano 8 Sierpnia 2010 Dziś przykleiłem osłony boczne. Zostały pocienione (i tak są za grube ) i skrócone. Cytuj
TankRed1070 Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Osłony wyglądają świetnie. Podobnie jak reszta układu jezdnego. Pozdrawiam Cytuj
kamil83 Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Świetnie to wygląda.czekam na dalsze prace Cytuj
rtoipmodest Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Napisano 10 Sierpnia 2010 Z cyklu: "spiesz się powoli" Udaną niedzielę zakończyłem doklejając falochron i bambetle. Jak widać w ich uwspółcześnieniu pomogła szpachla Squadrona: No i wszystko było ładnie, aż wczoraj przypadkowo otworzyłem to foto: Potem jeszcze potwierdzenie najgorszego: Zeszlifowałem nieszczęsny element i zmodyfikowałem bambetle: Cytuj
MrDyzio Napisano 10 Sierpnia 2010 Napisano 10 Sierpnia 2010 No i problem sprytnie rozwiązany. Maluj go w końcu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi