rtoipmodest Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2010 środek gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Tyle dobrej roboty, że szkoda zamykać tą blaszankę. Łapiesz się na posadę mikrochirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Te plakaciki niesamowicie dodają kolorytu. Jak na arabskie wozidełko dośc duży porządek panuje we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Wnętrze eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Ogólnie wrażenie jak najbardziej pozytywne, ale szczególnie podobają mi się poobgryzane siedzenia - zaprawdę robi to klimat maszyny w służbie, a i sam pomysł świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 Panzer4 w ramach odpowiedzi na Twoje wcześniejsze pytanie: Ale to było pierwsze użycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Mhm. Dzięki za info. Chyba sobie zanakupię, bo straciłem nadzieję na zakup "włoszczyzny" figurkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 Musiłem dodać śmieci z przodu samochodka bo przeadziłem z "flakiem" w oponce Dorobiłem też mocowanie pod renówkę. I wprawka (jak najbardziej tematyczna) w hafcie krzyżykowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2010 Kadłub zamknięty: - Jak postępować z gumowymi gąskami z Trumpka? - Jaka farba jako Forest Green? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negev Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Może humbrol 150? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 . Żal się z plakatami rozstawać... ale diorama będzie przez duże D - nie mogę się doczekać. Ale będę kibicował, nawet gdyby wątek miał iście epickie rozmiary Pozdrawiam, szybkich postępów życząc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 Podstawka, stan na 22.06: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 jest dobrze a teraz pigmentami podsatwkę... A co z się dzieje z transporterem i bohaterskimi bojownikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2010 A co z się dzieje z transporterem i bohaterskimi bojownikami? Dobre pytanie. Transporter chwilowo mnie nie pociąga. Mileliśmy dostawę Tamiyi i mam wreszcie Forest Green - zasadniczo jest to XF-65. Psiknąłem koła i wannę od spodu. Próbowałem zabwy z fixerem MIGa. Efekt kiepski. Dlatego podstawka. Niestety zajęła tylko 2 dni. Teraz pewnie zagruntuje ludków. Zasadniczo robię wszystko by nie brać się za 113kę. Jeszcze raz ponawiam pytanie jak obchodzić się z gumiakami z Trumpka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Podstawka wygląda elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Dziś przykleiłem osłony boczne. Zostały pocienione (i tak są za grube ) i skrócone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Osłony wyglądają świetnie. Podobnie jak reszta układu jezdnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Jest dobrze. Dawaj do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Świetnie to wygląda.czekam na dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Z cyklu: "spiesz się powoli" Udaną niedzielę zakończyłem doklejając falochron i bambetle. Jak widać w ich uwspółcześnieniu pomogła szpachla Squadrona: No i wszystko było ładnie, aż wczoraj przypadkowo otworzyłem to foto: Potem jeszcze potwierdzenie najgorszego: Zeszlifowałem nieszczęsny element i zmodyfikowałem bambetle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Wyszedłeś z tej potyczki z tarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 No i problem sprytnie rozwiązany. Maluj go w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi