Jendrass1 Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Bajer Zrób mi taką do polskiej 75 St ! Pliz pliz pliz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 A po co bardziej buty tytłać? Jest zima, mróz, miasto, nie dawaj już pigmentu. Wyjdzie przesadzone. Dioramka miodna i śliczna. Śnieg i gruz wyszły Ci idealnie. Działko też ładne, chociaż ja bym je robił inaczej, ale wiadomo co osoba to inny plan Świetnie wyszła całość! Gratuluję ! Może jakiś plakacik propagandy na słupku? Tak dla podkreślenia zaciekłości obrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Cud miód i orzeszki. Piękna dioramka. Bardzo lubię klimaty zimowe. Może to będzie moja motywacja do dokończenia mojej podstawki. Edytowane 17 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Do plakatów korzystam z tej strony: http://www.plakaty.poszukiwania.pl/ dużo i łatwo coś wybrać pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2009 Co do ozdoby napisami to planowałem dać na murku tabliczkę z nazwą ulicy ale coś mi drukarka szwankuje i z wydruku wychodzi kupa Dzięki za komentarze Co do butów to nie wiem czy je pobrudzić ale hełmy to pewnie lekko przypudruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Nieźle Jak się patrzy na Twoje dzieło samemu chce się poskładać 88'ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Zamiast nazwy ulicy możesz zrobić numer posesji ! W końcu takie ogrodzenie może być przy jakimś domku. Jako tabliczka świetnie posłuży po prostu numerek elementu z wypraski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Co do butów to nie wiem czy je pobrudzić ale hełmy to pewnie lekko przypudruję Oczywiście to Twój wybór, aj tylko uzasadnię moją sugestię... Popatrz na podłożę dioramy, popatrz na czyste czarne buty, przypomnij sobie jak Twoje buty wyglądały jeżeli kiedykolwiek chodziłeś po jakimś gruzowisku, ośnieżonym i pełnym pyłu ;) Jeszcze raz gratuluje popełnionej dioramki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Galeria gotowa. Zapraszam viewtopic.php?p=291615&sid=2d805f9e9f45f298943df39305d97271#291615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi