sianko Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Witam! Model wraz z podstawką uznaję ostatecznie za ukończony. Planowałem dorobić jeszcze taką wygrawerowaną tabliczke, no ale nie wyszło.Sam model dosyć przyjemnie się sklejało (polecam amatorom "szmatopłatów").Oczywiście nie wszystko wyszło tak jak przypuszczałem (naciągi, malowanie w niektórych miejscach) po prostu nie starczyło mi na to cierpliwości i umiejętności. Dziękuję Kolegom za zainteresowanie i komentarze.A oto model samolotu Ansaldo A1 "Balilla" na którym latał S.Pawlikowski. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Miodzio...Bardzo podoba mi się drewno, jak i całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Się kolega cichcem uwinął Piękny model, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Ostania fota... Mistrzostwo! Gratuluję pięknego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Jak prawdziwy.... Nic tylko wsiadać i ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Bardzo ładny model. Drewno wygląda bardzo realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Czy to drewno jest z drewna? Sianko, to po prostu klejnot. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Piękny model! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Niektóre fotki prześwietlone chyba z deka ale za to ostatnia - fotografia roku jak dla mnie! Super sklejka! pozdrawiam Ostach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Dzięki Panowie! Się kolega cichcem uwinął ano, bo wziąłem się "cichcem" za następny model Niektóre fotki prześwietlone chyba z deka raczej kiepski ze mnie fotomajster Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Niezwykle elegancki model - cieniowanie płatów przecudnej urody . Prosił bym tylko o kilka zdjęć na jakimś jednorodnym tle . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 no robi wrazenie,piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Gratulacje sianko! Model wygląda nad wyraz realistycznie, a ostania fotka rządzi! Aż miło popatrzeć na tak pięknie wykonany samolot w polskich barwach Czekamy na następne Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Prosił bym tylko o kilka zdjęć na jakimś jednorodnym tle . Może być? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Nie moja epoka i nie mój wymiar ale wykonanie-KOSMOS PO PROSTU REWELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 To samo, co i u poprzednika...oczywiście chamskie czepianie sie szczegółów..na podstawce, wszedzie "stoi" trawa, a za kołami,oraz ich torem..."letko" leżąc. Oczywiście, w całej szerokości, Facet, nawet nie wiesz, jak chciałbym...OOOOOOOOOOOOOO tak mocno, to coś, ze sznurkami wykonać...ach:) wracając do realiów..mam swoje łańcuchy, smary, rdze i oleje;) A i dodatkowo, dobrze że azjaci "jing jang" wymyslili, mam przynajmniej z czego sie tłumaczyc...:p Mam nadzieje, ze te przytyki weżmiesz obok serca, bo mnie sie podoba,chciałbym więcej...i takie tam. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Niesamowite te taśmy pomiędzy płatami. Jestem ciekaw jak te modele wygladaja na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 złota łopata dla kolegi za wykopanie wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Niesamowite są te naciągi oraz faktura drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Szprychowane koła w 1:72, normalnie rzuca na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Śliczne to maleństwo. Przez tak wykonane modele coraz bardziej nabieram ochoty na jakiegoś szmatopłata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi