RH Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Drugi model z pudełka typu dualcombo .Pierwszy Fokker E.III byl już prezentowany .Teraz czas na ten drugi Model jak w tytule czyli DH.2 7851 ,Cflight ,32Sqn latali tym samolotem :,WGS Curphey(6 zwycięstw) w połowie 1916 i EGS Wagner styczeń 1917 Cytuj
Sławekb Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 Są piękne,nie moja epoka może,ale jestem szczerze w zachwycie Cytuj
Piotr D. Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 Pięknie wykonany, genialna imitacja płótna i świetnie zrobione naciągi. DH. 2 to moim zdaniem jeden z najładniejszych i najlepszych samolotów I wojny światowej. Szkoda, że tak rzadko pojawia się na stołach modelarzy;-) Cytuj
skala72 Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Rewelacja, jeszcze to zdjęcie w plenerze. Bomba. Cytuj
mig Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Śliczny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj
Mikele Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Gratulacje zdjęcia tygodnia a przede wszystkim gratulacje cierpliwości z tymi naciągami. Podziwiam robotę, napatrzeć się nie można. Cytuj
letalin Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Jeden z Twoich najlepszych, o ile nie najlepszy:) Gratulacje! edit: szare opony byłyby bardziej na czasie. Cytuj
RH Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Napisano 2 Czerwca 2014 Jeden z Twoich najlepszych, o ile nie najlepszy:)Gratulacje! edit: szare opony byłyby bardziej na czasie. Może i najlepszy ,ale na konkursie krakowskim nie został doceniony ,niestety, zdyskwalifikował go Fokker E III A oponki... ,ciemne bo pilot wleciał w bagno Cytuj
Gerd Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Widziałem w MLP na żywo, jeszcze lepsze niż na zdjęciach. Gratuluję pięknych modeli! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi