rollingstones Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Mój najszybszy projekt - trzy tygodnie - z moich prac podoba mi się najbardziej. Większość osób już widziała na żywo - ale ta galeria to szczególne podziękowania dla Krzyśka Vis13 - bez niego bym nie zdążył. PS. Sedeczne pozdrowienia dla chłopaków od małej skali -miłobyło poznać i kolegi Jablonexa Cytuj
TomaszDudek Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Klenkajcie narody ,mistrzostwo świata . Cytuj
Seb Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Piękna tylko figurant jakąś taką dziwną pozę przybrał Cytuj
kamil zoszak Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 NIektóre fotki wyglądają jak oryginału... REWELACJA. Cytuj
Kacperek315 Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 No ja tego modelu na żywo nie widziałem niestety. Sam model, super. Figurka bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj
Modelarz Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Wielkie modelarstwo prezentujesz, rollingstones, podziwiam. Cytuj
Zekar Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Brawo! naprawdę bardzo wysoki poziom wykonania Cytuj
kazio Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Diorama tej jakości w 3 tygodnie? Niemożliwe ... Można wiedzieć, czy coś "ugrałeś" tą pracą w Bytomiu? Złotko, sreberko? Cytuj
subgrafik Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 MISZCZ lopata Dopingujesz Sebastian by tempo podgonic. Pawel Cytuj
R_Mazzi Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Cóż tu dużo pisać bajerancka maszynka, na żywo wygląda jeszcze ładniej.... Sedeczne pozdrowienia dla chłopaków od małej skali -miłobyło poznać Mocno żałuję, że nie dałem rady dołączyć do kolegów w sobotni wieczór/noc Cytuj
tomek14147 Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Naprawdę bardzo ładna winietka. Zalet nie będę wypisywał, bo za dużo tego. Powiem po prostu, że bardzo mi się podoba. Cytuj
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2009 Napisano 6 Marca 2009 "Mój najszybszy projekt" i to niestety widac! Już pan autor zapomniał ksywek nowych znajomych, a to raptem dni parę, zbędny pośpiech.... No cóż, miodziłem już w Bytomiu, teraz pochwalę nową zauważoną w domu wartośc - otóż sołdat ten o zachwianej równowadze bynajmniej nie ukopuje uporczywie kretowisk uciekając się do niecnych granatów, on z festiwalu w Bytomiu do dom wraca! Cytuj
peter Napisano 6 Marca 2009 Napisano 6 Marca 2009 A ja dzisiaj oglądam galerię po raz trzecie więc już mniej zauroczony i zauważyłem że chyba na MG jest nadlewa nie usnięta Proszę powiedz że się mylę, bo jeśli nie to taki błąd w takim moedelu Cytuj
Andrzej_LK Napisano 6 Marca 2009 Napisano 6 Marca 2009 jedna z najładniejszych scenek w Bytomiu, byłem, widziałem i podziwiałem. szkoda tylko, że nie miałeś dużego transparentu z napisem "Jestem Rollingstones" bo pewnie szybciej byśmy się spotkali i pogadali dłużej. Pozdrowienia od małej skali :-) Cytuj
rollingstones Napisano 6 Marca 2009 Autor Napisano 6 Marca 2009 o rany aleście mnie nachwalili aż się zaczerwieniłem. A na poważnie jestem zadowolony z tej pracy-choć faktycznie figurka jest do wymiany - ja po prostu nie zdązyłem już skończyć na Bytom docelowej i wsadziłem taką jaką miałem ze Snu o Victorii. Docelowo znaczy wkrótce stanie tu Pan w uszatce z papierosem bez filtra w gębie i kożuszku. Z uwagi na fakt ze tak ta praca wyglądała w Bytomiu - tak chciałem ją zamknąć sesją foto. Jeśli chodzi o MG to mnie się wydaje jak patrzę na niego teraz że nie ma tam tego problemu. Zerknę jeszcze rano w świetle dziennym. Dziękuję i pozdrawiam ps. Andrzej - czy ja wiem czy nie miałem transparentu - był moment ze naprawdę byłem toczącym się kamieniem Cytuj
Maczetov Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 kurde zawalisty model, tez chce tak ''tworzyc'' w przyszłosci :P ___________________ na warsztacie : Jeep Willis 1:35 Italeri 55% M4-A1 Sherman 1:35 Italeri 1% Cytuj
Mirek66 Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 To co chciałem napisać to już koledzy napisali SUPER !!!Ten suchy krzaczek to gotowiec czy sam go wykonałeś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi