cloner16 Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Model skończony po prawie roku z powodu bardzo ważnych "zajęć" na studiach. No niestety ale nie mogłem się zebrać tak konkretnie do pracy ,bo ten model strasznie mnie męczył. Tak jest zawsze ,gdy odkłada się model na półkę ,a potem chce do niego wrócić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Kurcze dobre, jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Podoba mi się i to jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Obłędny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Fajnie że ukończyłeś, model jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrAdler Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2014 Piękna praca! Bardzo z wyczuciem - wszystko siedzi jak należy - gratuluję !!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Świetne efekty rdzy. Model bardzo realistyczny. Też bym tak chciał umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Marca 2014 Autor Share Napisano 11 Marca 2014 Ciesze się że model się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Model I klasa! Czy mógłbyś opisać sposób w jaki robiłeś rdzę, jakiej farby używałeś do malowania koloru minii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Przecudnie wykonany, widziałem go na żywo jeszcze bez działa i już mnie zaginał, a z nim i z podstawką robi piorunujące wrażenie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Tak to już jest że sprawa odłożona raz dalej odkłada się sama. Super praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Bardzo ciekawe wykonany ,podoba mi się Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Marca 2014 Autor Share Napisano 20 Marca 2014 Model I klasa! Czy mógłbyś opisać sposób w jaki robiłeś rdzę, jakiej farby używałeś do malowania koloru minii? Minia to jakaś mieszanka kolorów Vallejo (czerwony,czerwony+wiśnia, czerwony+rudy) Co do rdzy to jest dłuższa droga. Najpierw brązowy podkład, na to mgła lakieru do włosów i na to mgiełka szarego. Zdrapujemy i na to lakier mat. Znowu lakier do włosów. Wtedy malujemy pędzlem kreski żółte i pomarańczowe(najlepiej o jednym kolorze) na pancerzu. Zdrapujemy i tak na to oleje. Potem znowu lakier i na no mgła rudego. Ścieramy i do oporu płukanki. Ja wszystko robiłem na Vallejo. Metody na zrobienie rdzy jest na prawdę sporo, natomiast przyznam jedno. Drugi raz takiej samej nie dałbym radę zrobić i zapewne już nie zrobię. Dużo szczęścia potrzebne albo umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Teraz się zastanawiam kto na kim się wzorował: czy Adam Wilder na Tobie czy Ty na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 31 Marca 2014 Autor Share Napisano 31 Marca 2014 Teraz się zastanawiam kto na kim się wzorował: czy Adam Wilder na Tobie czy Ty na nim? Ja na Adamie. Napis jest jego. Mój miał być bardziej żółty ale koniec końców nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi