FAHR Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Przedstawiam moje najmłodsze dziecko czyli E-100 od Trumpetera. Do skończenia modelu zmotywował mnie wątek kolegi Enten-a także dla ciebie. Model dostał troszkę blaszek od Voyagera, metalową lufę RB Model i trochę własnych przeróbek. Malowany dedykowanymi farbami Ammo Mig. Praca nad nim dostarczyła mi na prawdę masę radochy, było dużo większe pole do popisu w klejeniu i malowaniu niż przy współcześniakach. Mam nadzieję, że się spodoba, zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Świetny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Podoba się mocno jakbyś zrobił trochę lepsze fotki można by było wychwycić wszystkie smaczki . Ale i tak wykonanie które widać jest wyśmienite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Jeszcze takiego fajnego E-100 nie widzialem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 no dobra! PODDAJĘ SIĘ swojego e-100 skończyłem ale obiecałem sobie, że kiepskich zdjęć jak do tej pory nie będę wrzucał. Sprzęt już dokupiłem, więc zawstydzony niedługo wrzucę i swoje wypociny ;) Jeśli chodzi o Twoje wykonanie bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Świetnie się prezentuje, piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Gratulacje. Mi szczególnie podoba się pomysłowy kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Marca 2016 Autor Share Napisano 14 Marca 2016 Dziękuję Panowie, fajnie, że się podoba. Na prawdę muszę powalczyć z robieniem fotek, bo choćby w tym modelu jest parę smaczków do pokazania, których nie widać na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Nokaut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Świetna E-100! Napisz coś więcej o samym zestawie, jak z dopasowaniem części etc...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Ja od siebie wspomnę, że nie są to klocki lego jak Tamiya i miejscami są spore ślady przesunięcia form. Najbardziej drastycznym miejscem są koła jezdne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Zasadniczo potwierdzam to, co napisał Enten, no te koła to jest coś, co nie powinno się zdarzyć takiemu producentowi- wszystkie są do szlifowania po całym obwodzie, fakt. Reszta nie jest najgorsza. Składa się sympatycznie, choć cały czas na czujności, bo szwy widać na wielu częściach. Najgorsze w sumie jest to, że jak dla mnie to bez dołożenia dodatków model będzie wyglądał jak zabawka i trudno to przeskoczyć samym malowaniem. Nie ma też dużo części. Ogólnie pozytyw, można polecić. Aha i jeszcze jedno, kawał z niego bydlaka. Cyknę fotkę z ISem to zobaczycie różnice w wielkości. Miała być faktura pancerza, ale nie widać za bardzo. Wydech, przestrzeliny, rdza. Obiecane fotki porównawcze z IS-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Fakt kawał cielska jest jeszcze raz fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi