cooper69 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 (edytowane) Model jest w barwach 24 Pułku Ułanów, 1 Dpanc. gen. Maczka Zrobiłem co się dało żeby wykonać ten kontrowersyjny czołg. Wzorowałem się na poniższym zdjęciu Szczególne podziękowania składam Markowi Jaszczołtowi, który zawsze służył nieocenioną pomocą przy interpretacji zdjęć i historii zarówno Shermana jak i 1DPanc. Dziękuję też Pawłowi Głowackiemu za pozytywny doping i pomoc - to głównie dzięki Tobie i fantastycznej historii rodzinnej z wiązanej z 1DPanc. "wajcha" przestawiła się w stronę polskich wozów. Bardzo pomogły mi w wykonaniu kalkomanie z zestawu kolegi Piterpanzer Dziękuję też Wszystkim kolegom za cenne rady i doping No to prawie koniec i prawie końcowa galeria. Dlaczego prawie... Bo obiecałem figurki. Dziś w końcu do mnie dotarły i powoli będę "rzeźbić" hurtowo - za jednym zamachem będą do Świetlika i Cromwella. Anteny oczywiście też się wtedy pojawią. Odpocząłem przy tym modelu po sklejaniu Italeri. Asuka to rzeczywiście inna liga - można powiedzieć, że się zakochałem A oto moje wypociny. Mam nadzieję, że się szanownej publiczności spodobają. PS. Jestem bardzo zadowolony ze zdjęcia numer 2 Edytowane 5 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Oglądam z przyjemnością. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlevikk Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Gratulacje świetna robota. Z przyjemnością się te fotki ogląda. Talent się rozwija albo raczej w twoim przypadku odradza:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Super zrobiony nie każ nam zbyt długo czekać na finał z figurami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Czysty ale ładny, jedynie co to ten kanister na przednim błotniku tak sam z siebie za długo by się nie utrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Czysty ale ładny, jedynie co to ten kanister na przednim błotniku tak sam z siebie za długo by się nie utrzymał. Dzięki. Powiedzmy, że czysty... Jest zakurzony. To jest pojazd, który ledwo przyszedł z uzupełnień. Mnie jakoś nie pociągają pojazdy wyglądające jak po wyścigach w błocie. Zresztą jak oglądam zdjęcia naszych z II WŚ to raczej uświnione są w mniejszości. Wniosek nasuwa się jeden - ktoś musiał ich nieźle ganiać za syf na pojeździe. Ale jak będę miał zdjęcie wzorca do modelu uwalonego błotem to oczywiście będzie ściekało Kanister 20-toma litrami wody dałby radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Fajnie wyszło.gratulacje z wykonanie dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Gratulacje, dobra robota. Ostatnio na polskich forach internetowych prawdziwy urodzaj na świetnie wykonane Shermany, Twój moim zdaniem jest w ścisłej czołówce. Z ciekawością czekam na następne Twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Co tu dużo pisać - świetnie się prezentuje! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Świetny model. Cieszę się że do nas dołączyłeś bo z przyjemnością się ogląda twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 Dziękuję bardzo wszystkim za pozytywne opinie. Czuję się troszku zawstydzony... ale też nie ukrywam zadowolony. Ale to nie znaczy, że teraz będę robił seriami bo już mam satysfakcjonujący mnie poziom. Co to to nie. Sam widzę, że jeszcze duużo pracy przede mną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 nie mam czasu treaz pisać, jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Bardzo ładna zapalniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 9 Maja 2016 Autor Share Napisano 9 Maja 2016 Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Po Panterze, Jadze, dołożyłeś do pieca . Rewelka . Czekam na kolejne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi