Shilka (Robert T.) Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Witam Pojawił się w sieci nowy katalog Trumpka z zapowiedziami na 2008. Oto nowości pancerna: W zapowiedziach jest Polski PT-76 B. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Mnie to bardziej podobają się news-y w 72. Pershingi i Patton miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Dajcie strony z okrętami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Etam Pershingi i Pattony ja czekam na Char'a B1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Cześć W sieci znalazłem kolejne zapowiedzi Trumpka w 1/35. To co zapowiadają to dla mnie szok w trampkach Centauro: FMTV - czy on nie jest podobny do Kamaz-a? Zapowiadają sie SUPER modele. Zdjęcia pochodzą z tego adresu: http://www.track-link.net/forum/news_industry/13970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Tak, tak Centauro , ja go chcę !! Czaiłem się na żywicznego z Victoria Models , ale chyba trochę poczekam na tego, zobaczymy czy Trumpek stanie na wysokości zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 A mnie się bardziej podoba FMTV :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 CENTAURO!!!!!!!!! Muszę go mieć Chociaż FMTV też jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 A czy mógłbym, grzecznie czy też niegrzecznie, poprosić o nowości w dziedzinie okrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Na armoramie widziałem zapowiedz sd Kfz 7 Fakt trumpek fajne nowości ma ale ceny kosmiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Jest jeden fajny sklep który załatwia niektóre problemy finansowe.... Poskładać się w trzech, czterech i brać jak leci... www.hobbyeasy.com Strona z Hongkongu... Trochę się długo ładuje ale jest przelicznik na PLN'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 dla porównania nowy ciagnik maza kosztuje tak 170zł....nie mowiac juz o cenach avf bo to prawdziwa masakra...srednia 50zł, za 1:35... POLECAM.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Cześć Kolejna wersja Strykera - M1127 RV http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3839 Ciekawe ile będzie kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 A czy mógłbym, grzecznie czy też niegrzecznie, poprosić o nowości w dziedzinie okrętów Zobacz w dziale okretowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 A co mi tam po jakimś hamerykańskim złomiastym Strykerze Rosomaka gdyby zrobili... O tych to bym na pęczki zakupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Poczekaj, będzie i Partia XA360. Zauważcie, że Trumpek, zaczyna robić "zabawki" z Afganu. Przykładem może być Centauro, a wcześniej C1 Ariette z dodatkowym opancerzeniem. Chinole gonią resztę i jeszcze wszystkich przegonią. A ceny...porównajcie pierwsze modele trumpka i te obecne. Dla mnie jak Dragon albo AFV Club. Za jakość trzeba zapłacić. A tak na marginesie, może by ktoś zrobił Stara 266 lub któregoś z nowych Jelczy, eeehh te marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Trumpek mógłby wypuścić Tunguzkę albo Buk-a. Skakałbym z radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 z tego co widzałem to rosomaqk juz jest ale niestetyw skali ho....firma tololoko....a star 266 jest juz gotowy z zywicy w 1:35.....produkuje go polska firma ale wyjdzie na rynek niewiadomo kiedy!!!!!!i jak wszyscy wiemy bedzie koszmarnie drogi.......cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 A co to za firma jest? Choćby nawet i tysiaka chcieli to bym go kupił. Co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 z tego co pamiertam to 266 bedzie produkowany przez s model lub cos takiego....widziałem juz zrobiona bude z wnetrzem i podwozie i prezentuje sie ZACNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 z tego co pamiertam to 266 bedzie produkowany przez s model lub cos takiego....widziałem juz zrobiona bude z wnetrzem i podwozie i prezentuje sie ZACNIE Witam , Star 266 wyjdzie w zywicy z firmy S-Model .Termin podobno koniec wakacji letnich ale mysle ze napewno sie przedluzy czas oczekiwania . Masz moze jakies fotki tego modelu???? Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 sdkfz 7 z trumpetera jest juz w sprzedarzy za oceanem.....cena to 39 dolarów...czyli jakies 120 zł. z przesyłka..... wiecej na www.armorama.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Szkoda tylko że w 1/72 oprócz 4-5 modeli reszta to całkowite porażki. Cena jak Dragona, dokładnośc słabiutka. Wieć gonić to oni muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Witam! Wakacje zbliżają się do końca, a więc chciałem się zapytać, czy ktoś wie coś nowego odnośnie Star. Czy wypuszczą go przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Przed Wielkanoca 2009 moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi