Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Warsztat : http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=32469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Klasa i tyle. Zostaw te samoloty i zacznij robić coraz więcej tanków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Jak wyżej... naprawdę świetnie Ci wyszła kocica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Zatkało mnie! Gdyby nie fakt, że wiem iż jest to 1/48 w życiu bym o tym nie pomyślał. A przecież jest to model "prosto z pudła" bez waloryzacji, blaszek, żywic itp.... Zapowiada się rewelacyjna seria! Brawo Robert! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 zacny kotek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Panterka wyszła bardzo zgrabnie. Tylko troszkę za sterylnie Robert jak dla mnie. Dodał bym chociaż troszkę kurzu na kołach,podwoziu płycie przedniej pancerza itp. Nie zmienia to jednak faktu,że mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Piękny model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Dzięki Panowie za pozytywne komentarze Piotr :nie styrany tak bym to nazwał ,taki był z założenia ale nie do końca:wszystko to co piszesz o kurzu jest ,na kołach spód ,przednia płyta ,tył i wnęki podwozia /specyfik z AK/ ,pigmenty na stropie wieży i k-ba tylko w minimalnej ilości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 No ładne cacko! Robert Ty to jesteś taki modelarz renesansowy - w każdej tematyce wymiatasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Dzięki Mikołaj ,oczywiście przesadzasz Ty to jesteś taki modelarz renesansowy - w każdej tematyce wymiatasz Mam na składzie takie cuś i jak bym miał trochę więcej czasu to na warsztat by wjechał /skala 1:144/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Ale Cię te Niemce napadły - z lądu, morza i powietrza. Weź się za jakiegoś obrońcę z szachownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Choć to nie 21 i nie lata, muszę powiedzieć, że bardzo efektownie wygląda ta ganz neue Panthera. Czyżby odejście od letadeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Koledzy już wszystko powiedzieli. Klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Co prawda to nie moja skala ale jest na co popatrzeć, gratulacje . eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Ładnie zmalowany tank.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Moim zdaniem trochę się pośpieszyłeś, kamo mi się bardzo podoba ale brudzenie już nie. Fajnie by było jakbyś jeszcze nad nim popracował lekko przykurzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 dzięki Panowie. Rafał tak jak odpisałem dla Piotrka:kurz jest tylko w minimalnych ilościach a z pośpiechem masz troche racji,termin mnie gonił ale w żaden sposób nie wpłynęło to na jakość mojej pracy ,z założenia nie miał być styrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam! Piękny, bo "sterylny"! Podoba mi się i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Faktycznie piękny model ci wyszedł...tylko jest jedno ale...nie przypomina Mig-21 Jak koledzy wspominali,wymiatasz w każdej kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Bardzo ladny model, tylko ten uklad jezdny...troche za sterylny.Co do calej reszty to az milo sie patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko988 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Świetna pantera choć dałbym jej troche obdrapań/obić ale tak tylko delikatnie czekam teraz na u-boota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi