Focus Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Zapraszam do oglądania i komentowania. Jakość fotek styknie? bo dopiero jutro moga być lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Jakość super, ale są bardzo małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 1600 x 1200 to małe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Skoro to warsztat, napisz może: co to za malowanie, jakich kolorów farb użyłeś, no i jak się skleja tego fudżimiaka ogólnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 W pudełku, model wygląda ślicznie. Na zdjęciach Focusa też. Same zdjęcia nie są szczytem doskonałości, ale można na nich rozpoznać pierwszorzędny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 1600 x 1200 to małe fotki? Zwracam honor i przepraszam, myślałem, że to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2009 LordDisneyland Skoro to warsztat, napisz może: co to za malowanie, jakich kolorów farb użyłeś, no i jak się skleja tego fudżimiaka ogólnie ? Model w kamuflażu typu SEA wraparound. Malowany Humbrolami 118, 117, 116, sidulux po całości przed kalkami i po kalkach Satin Cote Humbrol. Sklejalność dobra ale uwaga na ochdne jamy skurczowe na wlocie powietrza i na montaż samego wlotu, ja przy szlifowaniu straciłem trochę lini podziałowych trudnych do odtworzenia w zwykłej (kruchej) szpachlówce Tamiya Putty White. jako, że to 1:72 skala to chyba nie będę cudował we wnękach podwozia może troche przybrudzę. dopiero po wstawieniu zdjęć widać różne niedoskonałości. Chyba nie warto odrywać klap i poprawiać? Komentarze i sugestje mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 Ale warto by było tam dać chociaż washa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 23 Lipca 2016 Autor Share Napisano 23 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 23 Lipca 2016 Autor Share Napisano 23 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 24 Lipca 2016 Autor Share Napisano 24 Lipca 2016 Po sześciu i pół roku postawiłem Korsarza na kołach, niby nic ale cuda się zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 27 Lipca 2016 Share Napisano 27 Lipca 2016 Gratuluje samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Lipca 2016 Autor Share Napisano 28 Lipca 2016 7 lat. Rekord, który nie pobije nawet mój Jak. Gratki. :P Sam nie wiem jak to się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Bomby zestawowe pierwsze szpachlowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 7 lat. Rekord, który nie pobije nawet mój Jak. Gratki. :P Takie rekordy bije się bez wysiłku. Odkładasz na półkę i czekasz. Mam model zaczęty w 1984. Draken z Plasticarta. Przyjmujesz wyzwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Chwali się takie odgrzanie kotleta Muszę wziąć z Ciebie przykład, bo troche się na zbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 7 lat. Rekord, który nie pobije nawet mój Jak. Gratki. :P Takie rekordy bije się bez wysiłku. Odkładasz na półkę i czekasz. Mam model zaczęty w 1984. Draken z Plasticarta. Przyjmujesz wyzwanie? To dawaj go na warsztat i kończ to będzie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Ostatnia kalka. To ta pod osłoną radaru. Podała się i pozwijała ale udało się odratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Krok do przodu dwa do tyłu. Po washu olejnym dwa dni ścierania szlifownia aby w końcu zmyć wszystko. Jeden pylon udało się zrobic za pierwszymrazem. Zestawowe rakiety mają przekrój owalny a bomby są równie słabe. A te z ciemniejszego tworzywa to stara Hasegawa mam na stanie to dam. Jak kiedyś zrobię model w miarę poprawnie to przyozdobię go uzbrojeniem z Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Lub coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 A nie lepiej te same bomby Eduarda? Można je kupić w Polsce, a jakość Eduarda to jednak jakość Eduarda, nie uchybiając produktom NorthStara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 (edytowane) A nie lepiej te same bomby Eduarda?Można je kupić w Polsce, a jakość Eduarda to jednak jakość Eduarda, nie uchybiając produktom NorthStara. Zobaczę czy model będzie mi się podobał i wtedy zdecyduje czy warto "inwestować" w jakość. Edytowane 31 Lipca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 No i bomby Edka są tańsze niż NrothStara, bo kupisz je w każdym sklepie modelarskim w Polsce, a produkty NS to trzeba chyba jednak zawsze sprowadzać od producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkoto Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie miałeś problemów z spasowaniem wlotu powietrza z resztą kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi