piotrkur Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Sorki ale bez okularów kiepsko widzę!! zwracam honor!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Uuu...nieżle to wszystko zaczyna wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Co tu dużo pisać po prostu cud, miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Co tu dużo pisać po prostu cud, miód i orzeszki Ty tez nieźle CUDUJESZ ze swoim 7TP. tylko tak dalej. "MODELE" Miraza sa momentem przejściowym w modelarstwie ....każdy następny model będzie się składał jak z płatka.... Ja mam 7TP i Łosia za sobą... Edytowane 9 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Armata "prawosławna" z firmy UM. Wpasowuje ja do wnętrza wieży z wagonu artyleryjskiego... Dobrze zdetalowana wygląda 100 razy lepiej aniżeli ta oryginalna z ARMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Postanowiłem zrobić jeszcze jedna wielka zmianę w tym pociągu. Zeszlifowałem wszystkie stanowiska CKM i wstawiam swoje. Te oryginalne przypominały mi "małe kapliczki" i były za duże i w złym miejscu. Robie pancerny bęben z plasyku i ckm tez będzie prawidłowy. Biedzie można ckm-y usatawic pod rożnymi katami bardziej naturalnie. Z innych rzeczy to 2 CKM PL gotowe i wieża z armata tez się ma już ku końcowi. A tutaj 3 zdjęcia ogrodnicze...podstawy... Podstawa obudowana dębowym "kątownikiem" Nie wszystko jest jeszcze pomalowane i wykończone. Jeśli chodzi o roślinność to wykorzystałem wszystko co moglem znaleźć w sklepie, w ogródku za oknem, pod łóżkiem itp. Sa tam "żywe" roślinki jak i plastikowe, liście papierowe trawa sztuczna patyki itp...te fioletowe kwiatki to ma być wrzos A to ma być ognisko...jest ono po przeciwnej stronie...wokół niego będzie wypalona trawa...i butelki po piwie....nie no butelek nie będzie żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Dalsze postepy...podstawa juz prawie gotowa. CKMy postanowilem zrobic od podstaw. Tender i wiezyczka gotowe... CKMy przeciwlotnicze niedlugo bede montowal w gotowych wiezyczkach. Ogolny widok "poligonu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Nie wiem co napisać - jestem pod tak wielkim wrażeniem efektu. Morderstwo przez duże M. Jedyne co mi się tylko nasuwa to pozycja łańcucha na platformie. Tak jak jest teraz to pewno by spadł. Wrzuć go więcej na platformę i zostaw tylko mały zwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Nie wiem co napisać - jestem pod tak wielkim wrażeniem efektu. Morderstwo przez duże M. Jedyne co mi się tylko nasuwa to pozycja łańcucha na platformie. Tak jak jest teraz to pewno by spadł. Wrzuć go więcej na platformę i zostaw tylko mały zwis. Jasne...jeszcze wiele do zrobienia przy tym modelu..ale juz widac koniec..wiec..jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 wielkie WOW!! widzę że nawet zadbałeś o polska tradycje wypalania traw a tak poważnie kawał dobrej roboty, gratuluje oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 wielkie WOW!! widzę że nawet zadbałeś o polska tradycje wypalania traw a tak poważnie kawał dobrej roboty, gratuluje oby tak dalej! ...sam wypalalem trawe na miedzach...kiedys..dawno...byla to jedna z uciech zycia wiejskiego...chyba to sie robilo na wiosne.. jesli dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Wow Piękna robota, co tu dużo pisać... Możesz powiedzieć jak sadziłeś trawkę? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Wow Piękna robota, co tu dużo pisać... Możesz powiedzieć jak sadziłeś trawkę? Pozdrawiam Kami Tutaj wszystko opisalem ze zdjeciami jesli chodzi o trawe. http://www.whiteeagle.net.pl/viewtopic.php?f=78&t=770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Co kolejna odsłona twojego warsztatu to kolejna wizyta u dentysty . Opad szczeny permanentny. Mam tylko małą uwagę co do sprzęgów jak dla mnie są za czyste (chodzi o kolor czystego metalu). Moim zdaniem powinny być czarne. Ale to pewnie masz na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Co kolejna odsłona twojego warsztatu to kolejna wizyta u dentysty . Opad szczeny permanentny. Mam tylko małą uwagę co do sprzęgów jak dla mnie są za czyste (chodzi o kolor czystego metalu). Moim zdaniem powinny być czarne. Ale to pewnie masz na uwadze. Tak. Brudzing itp to na samym koncu..pomalowalem je MR.metal - kolor steel i wypolerowalem lekko..to na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Mala aktualizacja. Skonczylem gniazda CKM-ow ktore totalnie przerobilem, wieze i orzelki takze juz wisza na wagonach. Poprawilem malowanie tu i tam. Jeszcze sie troche swieci ale na sam konic bedzie zmatowany no i ...... skatowany...aby wygladal na walczacy ..lub cos w tym rodzaju 8-) Edytowane 10 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Projekt na stronę główną. Rewelka i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 Dzieki za doping...temat sie ciagnie niesamowicie dlugo ale....juz widac koniec pociagu wiec....troche cierpliwosci i bedzie koniec tego jak dla mnie gigantyczngo projektu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Coś wspaniałego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 W pierwszej kolejności podniosłem szczękę z podłogi , a następnie wyrażam głęboki szacunek dla Twojej pracy . Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Łooo, kurna Tylko Wołoszańskiego brakuje, który by się wzdłuż wagonu przechadzał i opowiadał o Mokrej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Cześć Kolego! Widzę, że odpuściłeś sobie to amerykańskie forum i teraz jesteś tutaj - też dobrze! Cieszę się, że praca wre, życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 W pierwszej kolejności podniosłem szczękę z podłogi , a następnie wyrażam głęboki szacunek dla Twojej pracy . Super. Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi