mysiek13 Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 To co ja mam powiedzieć jak obrobiłem przez rok Wespiaka i go skończyłem.... a jak kupiłem T35 z Modelkraka to go S model wydał... 2014 rokiem wielkiego wkur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Z żywicami zawsze był i będzie ten problem. Dużo kosztują, nieraz stylem wykonania załamują ale są to na tą chwilę jedyne modele w interesującej skali ... do chwili gdy ukażą się wtryskowe. Każdy z nas kiedyś się tak obkładał bo kupił żywiczny a wyszedł dużo tańszy i lepszy plastikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Na FB ukazała się informacja jakoby firma IBG planowała wypuszczenie takowych piękności w 2014r. Nie jakoby, tylko IBG wyda te modele na 100% w tym roku. PS. Ale marudzicie Panowie. Wiadomo, że kiedyś ukaże się model z innej firmy lepszy czy to w plastiku czy też w żywicy. Pamiętajcie, że już macie ten model i nie czekaliście aż ukaże się ten (może) lepszy i tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Z tym na 100 % poczekam aż się faktycznie ukażą, bo pamiętam także stu procentowe zapewnienia ukazania się kilku wersji Dodge i jak pamiętam Scamela i co nic nie ukazały się. Nawet chyba w tym temacie jest coś o nich w początkowych wiadomościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 dobra wiadomość trzeba będzie wygospodarować miejsce w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Z tym na 100 % poczekam aż się faktycznie ukażą, bo pamiętam także stu procentowe zapewnienia ukazania się kilku wersji Dodge i jak pamiętam Scamela i co nic nie ukazały się. Nawet chyba w tym temacie jest coś o nich w początkowych wiadomościach toż to był oficjalny primaaprilisowy żart ze strony IBG! zapodany 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Pojawił się Marmon-Herrington Mk.II Middle East type. Można zbudować kolejny pojazd używany przez Pułku Ułanów Karpackich PSZ. http://www.jadarhobby.pl/ibg-35022-135-marmonherrington-mkii-middle-east-type-p-37979.html?manufacturers_id=247 http://www.martola.com.pl/pl629/produkty49082/marmon_herrington_mk_ii_me_type Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam Może by tego Mormona można prosić w skali 1/72 ;-) Zresztą inne Mormony też ;-)! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 WitamMoże by tego Mormona można prosić w skali 1/72 ;-) Zresztą inne Mormony też ;-)! Pozdrawiam Przecież są z Extra Tech w dwóch wersjach. Całkiem przyjemne. Właśnie dla relaksu jednego sobie dłubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam Pewnie że są . Ale modeli wtryskowych na razie niema :-( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Ja już zdjąłem majty przez głowę jak zobaczyłem pudło !!! PS. model ukaże się na wiosnę 2015 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Na stronie IBG nic nie widzę. Skąd to info? O modelu w ogóle i o dacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 no skala nie moja ale chyba sobie zacznę odkładać do świnki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empeck Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ech, może kiedyś ktoś się pokusi o Rosomaka w 1:72 wtryskowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Mi hepi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Cholera, odkładam kase. Nie znam zbytnio tej firmy, jak u niej z jakością i ceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Firma nazywa się IBG Model lub IBG, każdy ma inne zdanie o modelach, proponuję samemu pooglądać w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ciekawe czy to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Ciekawe czy to prawda... Czy będzie Rosiek? Pewne na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Ciekawe jak z merytoryczną stroną modelu. Już boxart ma błąd, wersja przedstawiana czyli M1M jest wersją do Afganistanu która została pozbawiona pędników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Świetna wiadomość. Co do błędu, rysunek to tylko rysunek. Stawiam, że model oparty będzie na planach z Modelarza. :( Jeśli jestem w błędzie, to niech mnie ktoś poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Jesteś w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Bardzo dziękuję za wyprowadzenie z błędu. Czy będzie namiastka wnętrza? Może wytrzymam do premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Do tego pojawią się Diamondy w małej skali : http://henk.fox3000.com/ibg/72019/01.jpg Ciekawe kiedy będą w sprzedaży i czy producent przewidział polskie malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi