Mirek66 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Witam . Model po perypetiach i dość długim czasie uważam za skończony etapy moich zmagań można zobaczyć na warsztacie . Zapraszam do oglądania ,oceny oraz komentarzy w sprawie modelu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 No ładnie wyszedł, super dobrane kolorki i kamo sam się tak dla zrelaksowania zabieram za Tygryska II tyle tylko, że 72 i wydania italeri, niedługo wrzucę fotki w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Dla mnie bardzo ładny gąski przetarłbym metalizerem, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 przepiękny model. wielkie ukłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 O rety! Ale piękny!. Kolejny fajny model w Twoim wykonaniu. Kapitalne malowanie. Manekiny są bardzo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Dzięki koledzy za pozytywną ocenę . Co do podstawki cofnąłem pojazd do tyłu i leży dobrze w śladzie oraz trochę pod szpachlowałem jak wyschnie i pomaluję to wrzucę fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Też tak chcę ale już chyba niedogonie super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Czołem ! Rewelacja, świetnie namalowane kamo oraz wszelkie ślady użytkowania, gąski i ogólnie cały układ jezdny również bardzo dobry dobór kolorów. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 pieknie utyrany i swietna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Mnie już samo kamo powala. Gratuluje kolejnego udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 No Mirku, świetny model, chyba nie ma rzeczy, która mi się tutaj nie podoba. Kamo wyszło naprawdę świetnie (zarówno kolory, jak i układ plam), wszystkie ślady eksploatacji wyglądają cudnie, figurki wyglądają dobrze. Ze wszystkich Twoich prac pokazanych na modelworku, ten model chyba najbardziej przypadł mi do gustu. Jeszcze raz, naprawdę bardzo dobra praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Świetna robota Kolorystyka powala. Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Model piękny, zacieki rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 SUPER!!! świetnie stonowane kolory kamo,naprawdę dobry kociak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Figurki jak żywe super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Faktycnie model ładnie zrobiony, ładnie dobrane kolory cam (szczególnie ten bazowy) fajne też są plamy camo zacieki również. Podstawka już mniej ciekawa, a dokładnie jej malowanie, szkoda, że zrobione tylko przy pomocy areografu. Obecne trendy modelarskie zmuszaja nas do u żywaniu kilku technik naraz, przydaly by sie jeszcze jakies pigmenty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Dziękuję jeszcze raz za tak liczne posty i to pozytywne Co do podstawki to wiem na razie ją trochę zaśmiecam trawą i chaszczami potem spróbuje pomalować pędzlem i skończyć pigmentami jak wyjdzie nie wiem . Spróbuje jeszcze ze dwie jak mi nie będzie wychodzić to se dam spokój z podstawkami i figurkami . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 REWELACYJNE MALOWANIE!!! Świetnie skomponowane kolory. Troszkę się za bardzo świeci po olejach, można by go przymatowić. Sam tygrys na 6, podstawka na -4, te kamienie nie wyglądają naturalnie. Ale ogólnie bardzo dobre wrażenie. p.s. lekturka na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Wg. mnie jeden z najlepszych KT jakie widziałem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Spróbuje jeszcze ze dwie jak mi nie będzie wychodzić to se dam spokój z podstawkami i figurkami Nieeeee Nie poddawaj się, podstawki dodają uroku modelom, każda kolejna będzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Po prostu ręki odpadywują Cudny kociak !!! Gratuluje (i zazdroszczę ) umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Troszkę się za bardzo świeci po olejach, można by go przymatowić. To dobrze, że delikatnie się świeci wygląda na metalowy, a nie plastikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Lutego 2010 Autor Share Napisano 15 Lutego 2010 Dzięki za lekturę mocno wymagająca model jest pokryty matem tylko brak namiotu daje o sobie znać . Z podstawkami będę walczył a co chyba muszą być ładne ? nie Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Bardzo ładny model. Podstawka też ładna aczkolwiek brakuje jakiejś trawy by urozmaicić ten teren. Może jeszcze jakieś opadłe liście z tego drzewa i będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Mat nie mat........nie istotne i tak wygląda ok ja najchętniej bym zobaczył go na żywca:D Mirek66 a czy istnieje jakiś wątek warsztatowy tego dzieła? Mam prośbę, napisz jakie to kolorki (camo) i coś o tym twoim brudzeniu olejami i o zaciekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi