Panzer4 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Model: Revell Dodatki: lina Eureka XXL, beczka Academy, skrzynka Revell, drobnica stąd i stamtąd Wcześniej wszędzie wpisywałem nazwę "Munitionschlepper", co prawdopodobnie nie jest błędem, ale co do "oficjalności" którejś z nich pewności nie mam. Malowanie fikcyjne, ale prawdopodobne. ?Jak do tej pory znalazłem w literaturze i w internecie zaledwie 5 zdjęć tego pojazdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Pięknie się prezentuje. Obicia + brud i wyszło jak trzeba. Jak dodasz ludziki i podstawkę to będzie rewelacja. Pozdrawiam i czekam do soboty by pooglądać na żywo. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Witam! Po prostu miód z boczkiem! Szczególnie przypadło mi do gustu ugnojenie - nie przesadzone i bardzo realistyczne Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Co dużo pisać? Model się świetnie prezentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Świetne odrapania i błoto podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Model super się prezentuje. Duże za niego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze. Cieszę się, że się podoba. Podstawka będzie w dalszym horyzoncie czasowym jak skończę Hummela. Wtedy będzie scenka rodzajowa z pacynkami pt. "dowóz amunicji". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Revellacja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek14147 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Oryginalny pojazd. Bardzo fajnie wyszły ślady eksploatacji - wyraźne, ale nie przesadzone. Naprawdę dobra robora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemik Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Dołączam się do głosów zachwytu. Model z takim wykonaniem byłby bardzo dobry w 35, a w 72 to już istna rewelacja. Jedyna rzecz do której mam zastrzeżenia to kolor stalowej linki. Dokładnie tak wygląda lina która przeleży 30 lat zakopana w ziemi. Dla porównania: Od lewej: lina zakopana przez kilka/kilkanaście lat w ziemi, lina kilkuletnia eksploatowana intensywnie w brudzie i syfie, lina 3-letnia sporadycznie użytkowana przechowywana pod zadaszeniem. Gdybyś nie miał koncepcji na podstawkę możesz go postawić koło kościoła w Oradour-sur-Glane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Powinienem to napisać jutro w galerii , ale napiszę teraz - bardzo ładnie, jak zwykle . Ja z moimi umiejętnościami nie odważyłbym się tak "zniszczyć" oryginalnego modelu. Słowo się rzekło. pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Piękny! Strasznie mi się podoba! Brudzenie jest w sam raz, tyle ile potrzeba. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Potwierdzam! Na żywo wygląda jeszcze lepiej!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts