slusar Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Wracaj jak najszybciej do zdrowia, żeby skończyć to cudo i wszystko inne co sobie zaplanowałeś! Bądź dobrej myśli, a na pewno wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Trzymaj się chłopie! Po tym co wyczyniasz, widać, że nie jednej chemii, nie tylko modelarskiej, dasz radę. Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Dzieki serdeczne wszystkim kolegom za moc pozytywnej energji. Jej wlasnie teraz jak najwiecej potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 Witam znowu wszystkich serdecznie. Tym razem juz kontynlacyjnie, modelarsko. Chorubsko prawie wygrane i poniewaz poczulem sie lepiej to sprawdzam to w pracy nad modelem. Postanowilem zmierzyc sie z dyszami wylotowymi silnika i oto co do tej pory wypocilem: Od tego zabawkowo i nie zgodnego elementu trzeba bylo zaczac. Potem modyfikacje i troche detali robionych od podstaw: Na tokarce wytoczylem Suport z drewna: Potem z blaszki aluminjowej detale srodkowe: No to na razie tyle na teraz. Wiezcie mi ze to wszystko wymaga jeszcze wiecej czasu i atlasu niz zwykle bo labki sie jeszcze troche trzesa. Powiedzcie prosze czy to ma sens co ja teraz robie, czy powinienem jeszcze troche przeczekac? Strzaleczka i pozdrowienia z SFirlandji. Wiosennej zreszta jusz. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Hurra. Wróciła moja ulubiona i naprawdę wyczekiwana relacja. Cieszę się potrójnie zważywszy na okoliczności. Czy kontynuować? Moim zdaniem tak. Jak uznasz, że jest kiepsko, to i tak przestaniesz, a poza tym znajdź modelarza który do końca jest zadowolony z efektu swoich prac. Cieszę się, że znów działasz i z całego serca Życzę Zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Dzieki Blitzaaa! Masz racje zadko modelaz sam jest zadowolony ze swojej pracy. Domeczylem jeszcze toche dalej, wiec pokazuje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Tak trzymać! Dysza robi wrażenie, tak jak cały dotychczasowy warsztat o ogromnych walorach edukacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Oj Chłopie... dajesz do pieca równo. Ja niestety zawieszę chyba na jakiś czas działania. Czeka mnie operacja ale będę zaglądał i kibicował Pozdrówka. Fiedotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Witam Fiedotow! Dzieki za ten piec.Co prawda juz tak dawno nie bylem w Polsce, ze to dawanie do pieca mi troche jezykowo ucieka, ale domyslam sie ze to musi byc pozytywne. Co do twojej operacji to mam nadzieje ze wszystko sie uda wspaniale i vszybciutko dojdziesz po niej do siebie. Zycze ci tego z calego serca. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Dzięki. Jutro się dowiem terminu. Mam nadzieję, że wreszcie ruszę dalej z Spitem na LSP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Dzięki. Jutro się dowiem terminu. Mam nadzieję, że wreszcie ruszę dalej z Spitem na LSP. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 Dziekuje wszystkim za komentarze. Milo mi ze tak pozytywnie przyjmujecie moje wypociny. Dysza nr. 1, czyli ta bardziej zamknieta jest gotowa: I to na razie wszystko na teraz. Dzieki za zainteresowanie. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 witam człowieku aż mi paznokcie u nóg poodpadały po tych fotkach (nie pisząc o ogryzionych paznokciach na dłoniach i zniszczonych przez to zębach) ))) Marek na prezydenta jak Twe zdrowie Marek dawaj dalej ja swoje modele chowam do kartonu i na śmietnik niosę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 14 Maja 2012 Autor Share Napisano 14 Maja 2012 Dzieki Sabatma za mily komentaz. Nie buj bidy, paznokcie ci itak odrosna, a tych swoich modeli do smietnika nie nos tylko do roboty, bracie Polaku. To wszystko wlasciwie nie jest takie trudne, tylko cierpliwosci i duzo zdjec detali i potem to juz samo pojdzie. Zobaczysz! Tylko sprobuj. Pozdrawiam serdecznie. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Marek na prezydenta To dla modelarstwa byłaby niepowetowana strata Marku, ZDROWIA ŻYCZĘ, będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 14 Maja 2012 Autor Share Napisano 14 Maja 2012 Dzieki Robert p! Panowie. Halo! Na jakiego znowu prezydenta?! Chyba SFirlandji! A i tak bym modele robil i juz. Co do zdrowia to nie boje bidy. Dobrze bedzie, bo musi. He,he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 może kiedyś odważę się wysłać fotkę swojego :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 f-14 (drugi po 20 latach); mirage 2000 (pierwszy po 20 latach); czołg z star wars (czwarty po 20 latach); pilot z star wars (w toku-- się staram --- narazie ostatni po 20 latach); czarna perła (w toku--- z gazety); b-17 ((trzeci po 20 latach)totalna lipa ale staram się ratować--nie wychodzi ale daję dalej); aparat mi siadł i jedynie mms mogę wysłać. pilota robię dokładnie (figura prawie złożona) lecz eksperymenty (nawet nie kupiłem pigmentów--- lecz jedynie piękny piaseczek + sido)--- może kiedyś wwalę tu na forum ale sam jestem zadowolony z efektu. lecz Marku Twój ..... to długo mi paznokcie nie odrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 14 Maja 2012 Autor Share Napisano 14 Maja 2012 Bracie modelarzu, nie pekaj i pokazuj to co robisz. Ja jeszcze nigdy nie widzialem modelarza, ktory bylby zadowolony ze swojej modelarskiej pracy, a zajmoje sie tym hobby juz ladnych pare lat. Poza tym tu na forum nie trzeba sie wstydzic, wiec do przodu bracie modelarzu. Pamietaj tylko ze nigdy nie wolno ci sie wtydzic wlasnej pracy modelarskiej. PS. I jeszcze jedno. Jak juz w koncu przestaniez sie wstydzic, to paznokci ci tak szybko odrosna ze sie ani obejrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 przez Ciebie nonstop zgryzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 przez Ciebie nonstop zgryzam To przestan chlopie gryzdz i biez sie do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 O ja pierdziele, trafiłem przypadkiem, to jest jakiś hardkor, za kilka lat wyjdzie z tego cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Dzieki Dumo! Mile slowa sa zawsze pociecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 o tym co Marecki robi trzeba książkę napisać --- wydawca się znajdzie --- a za pomysł moje 5% od sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 16 Maja 2012 Autor Share Napisano 16 Maja 2012 Dobry z ciebie biznesmen, Sabatms. Nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi