Macisso Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2011 I powiem że działa to jak domino - jeden się pojawi a już następne lecą jak spod ziemi. I tylko silna wola nie pozwala mi ruszyć swojego "B" Zatem namawiam Cię żebyś zwalczył w sobie ten "fragment" silnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Baaardzo ciekawa dyskusja się wywiązuje i chciałbym pocieszyć kolegę Wallace, że mój B tylko czeka na blaszki Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Stycznia 2011 Super Moderator Share Napisano 16 Stycznia 2011 chciałbym pocieszyć kolegęWallace, że mój B tylko czeka na blaszki Panowie - toż to już jakaś plaga Ja jednak, póki co, zostaję przy swoim San Francisco - a tak jako ciekawostka w tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Panowie - toż to już jakaś plaga Ja w krotce zrownowaze szale bliziat i zasiadam do TIRPITZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Czekam Wallace Chwila nieuwagi + 4-letnia kuzynka = model roztrzaskany na podłodze Jak tylko poskładam go do kupy, jadę dalej z tematem, bo aż się stęskniłem za swoim mastodontem...... Ja jednak, póki co, zostaję przy swoim San Francisco - a tak jako ciekawostka w tym wszystkim I bardzo dobrze. Pozwól, że wraz z Tobą będę działał jako przeciwwaga dla tej niemieckiej "plagi" ... DIeSEL-20, Kami - Panowie, to może z tej strony: a gdzie Wasza oryginalność ? ? ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Moja oryginalnosc bedzie w kamuflazu (mam nadzieje) A po zatym to prezent wiec nie mialem wyboru :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melmak Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 a gdzie Wasza oryginalność ? ? ? ... "poszła w drogę i złamała nogę" a czy oryginalność jest aż taka ważna? nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 a czy oryginalność jest aż taka ważna? nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Moja oryginalnosc bedzie w kamuflazu (mam nadzieje) i super ... a czy oryginalność jest aż taka ważna? nie sądzę od strony budowniczego jak najbardziej masz rację. Ale druga strona medalu mówi, skoro jest tyle takich samych relacji, to może warto, żeby moja czymś się wyróżniała ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 może warto, żeby moja czymś się wyróżniała ? ... Pewnie ze bedzie sie wyrozniac innoscia Ja chetnie popatrze na cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melmak Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 eee... no.... ja tego nie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 No faktycznie to Wallace wybacz melmak zle usunolem reszte tekstu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 1 Lutego 2011 Autor Share Napisano 1 Lutego 2011 Witam ponownie. Mały i szybki upload. Podłubałem troszkę nad zebrą i udało się co nieco naprostować. Przy okazji pogiąłem troszkę blaszek, ale jakoś się naprostuje Fotki Na tą chwilę tyle Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Niezle to wyglada. Osobiscie uwazam tylko ze poklad jest nieco za ciemny ale moze mi sie zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Osobiscie uwazam tylko ze poklad jest nieco za ciemny ale moze mi sie zdaje. Być może, ale zachęcam Cię do poczytania dyskusji jaka się wywiązała na ten temat. Znajdziesz ją na str. 12-stej mojego wątku warsztatowego Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Czesc wiem że zgranie całej zebry to trudna robota ale w kilku miejscach jest kżywa albo poprostu jest to efekt na zdjeciach. Pozwoliłem sobie przeedytować twoją fotkę myślę że nie będziesz zły bo wiesz prawa autorskie i takie tam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Prowadzenie "zebry" idealnie w punkt faktycznie nie jest rzeczą łatwą... Ja stanąłem przed dylematem czy 3 "zebry" ustawić równo patrząc prostopadle na śródokręcie, czy tak aby składały się równo gdy patrzeć prostopadle na każdą z nich. Wybrałem tą drugą opcje, stąd na zdjęciu przesunięcia. Gdy patrzeć na każdą z osobna, składają się zadowalająco równo Od taka moja wariacja :P Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 WOW! Szczeny opad - zebra jest obłędna, bardzo mi się podoba. Ale ciśniesz z robotą - zazdroszczę zasobów czasowych. Coraz bliżej wodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 WOW! Szczeny opad - zebra jest obłędna, bardzo mi się podoba. Ale ciśniesz z robotą - zazdroszczę zasobów czasowych. Coraz bliżej wodowania. Dzięki skell za miłe słowa. Nie mniej przede mną jeszcze baaaaaardzo dużo pracy. Ale powoli, powoli...... Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Wybrałem tą drugą opcje Bardzo dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Macisso a nie myślałeś, żeby lekko poprawić ostatnią zebrę ? Poza tym gitarra... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Macisso a nie myślałeś, żeby lekko poprawić ostatnią zebrę Nie mówię nie, ale ustalmy najpierw która to jest ta "ostatnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Macisso a nie myślałeś, żeby lekko poprawić ostatnią zebrę Nie mówię nie, ale ustalmy najpierw która to jest ta "ostatnia" Najbardziej chyba rzuca się w oczy zebra na najwyższych poziomach nadbudówki dziobowej i środkowy pas na pierwszym poziomie, jednak nie wiem czy warto się przy tym gimnastykować (to już zależy od Ciebie oczywiście ) bo efekt i tak jest piorunujący Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Nie mówię nie, ale ustalmy najpierw która to jest ta "ostatnia" Poprawka: pierwsza i ostatnia (obojętnie która jest która: ważne, że nie środkowa ) ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Jeśli chodzi o zebre na nadbudówce dziobowej to po przymiarce wypadła całkiem przyzwoicie a odchyły były minimalne. gorzej było ze środkową. Ale panowie nie czepiajta się bo się chłop narobił. Biorąc pod uwagę że to wszystko trzeba było zamaskować to ja go podziwiam za upór:). Wallace zacznij już w końcu swojego Bismarcka i pokaż nam jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi