sir.michal Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 400 jak wyżej koledzy wymienili za blaszki i to zapewne nie wszystko. Tak powiem dyskusję na ten temat możemy zakończyć i zająć się klejeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Zestaw samego Slat Armour kosztuje 123,5zł w Martoli, uchwyty jeżeli dorobisz sam to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Zestaw samego Slat Armour kosztuje 123,5zł w Martoli, uchwyty jeżeli dorobisz sam to ok. Ciężko by było. Widziałem na żywo całego strykera obładowanego ośmioma zestawami blaszek i na prawdę ciężko by było wykonać wszystko z polistyrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Jak ma się małe chińskie łapki to by się dało radę U mnie na M1126 Slat Armour (z mocowaniami) i dodatkowe blachy zamkną się w 110zł, chyba że jeszcze do tego trochę bagaży żywicznych to 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Ja mam małe pytanko. Czy samoloty i helikoptery też można? Bo jakoś zauważyłem, że wszyscy się skupiają na pancerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 "Projekt dotyczy wszystkich pojazdów z okresu..." Czyli chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 No bo to jest Only Panzer W temacie który był "zaczątkiem" tego projektu była wzmianka, że będzie dotyczył tylko pancerki w różnych skalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 No bo to jest Only Panzer W temacie który był "zaczątkiem" tego projektu była wzmianka, że będzie dotyczył tylko pancerki w różnych skalach. Czyli jeśli chodzi o figurki to nici z tego . Bardzo szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Właśnie się zastanawiam czy nie wprowadzić figurek też, bo to ciekawy element na odpowiedniej podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Skinn3r - koniecznie rozszerz tematykę - dodaj figurki, samoloty, śmigłowce. No bo czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Figurki dodam, ale jakoś do samolotów i śmigłowców mam mieszane uczucia. Jeżeli mają być one na podstawce razem z modelem z pancerki lub figurkami to czemu nie, ale jakoś tak same samoloty mnie nie ruszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 (5)sir.michal M2A2 Bradley-Tamiya-1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 To i ja się zgłoszę,zdaje się na miejscu ósmym drinkman M1A1 HA, Dragon ,1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Ósmy ja chyba byłem z moją Ariete ale zapomniałem się tu wpisać Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 No to mam nadzieję,że się zmieściłem w pierwszej dziesiątce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 No to i ja się dopisuję do was z moją dioramą, na razie nie mam wymyślonego porywającego tytułu, to dam roboczy : stroju 'Diorama z AAVR'em i rozbitym Humvee, Irak' Hobby Boss, Academy, Dragon, Trumpeter i inne, 1:35 Zaraz zapodam warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 To chyba pora, żeby Skinn3r zaktualizował listę uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 8 Lipca 2010 Autor Share Napisano 8 Lipca 2010 Wystarczy sobie na trochę na wakacje pojechać i od razu coś tu się dzieje, a jak siedzę w domu to cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Trochę się spóźniłem na listę a warsztat rozpoczęty. ISAF - German Soldier od Trumpetera w 1/35. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Lista uczestników zaktualizowana Wcześniej było 'członków' chociaż te liczby powinny być sobie równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam!! Temat jest bardzo zacny, więc i ja się dopiszę. Mam zamiar zrobić model tego bydlaka: Całość będzie oparta pewnie o zestaw Hobby Bossa (no chyba, że będzie przypływ gotówki i szarpnę się na Tamiyę). Pancerz prętowy będzie pochodził z zestawu Eduarda nr. 36019. Muszę tylko wymyślić jak zrobić tą kozacką siatkę maskującą. Całość zestawu oczywiście w skali 1:35. Czyli kolejne zgłoszenie to: Leopard 2 A6 CAN -Hobby Boss +Eduard +wkład własny. Nie wiem tylko kiedy zacznę. Na pewno wyrobię się przed końcem projektu. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Zaktualizowałem listę jakby co. Zaiste, Leopard kozacki. Masz jakieś zbliżenie tej siatki maskującej? Łatwiej byłoby pogłówkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Muszę tylko wymyślić jak zrobić tą kozacką siatkę maskującą. To jest chyba Barracuda. Zerknij tutaj: http://www.plasticwarfare.se/?p=183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 jakieś zbliżenie tej siatki maskującej Tu taj jest parę zdjęć Leosia w podobnym ubranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam znów! Dzięki za zainteresowanie. kubisz jesteś gość. Super jest ten artykuł. Zapewne w oparciu o niego będę robił tą siatkę. gryzu gdybyś miał też namiar na podobna galerię Kanadyjskiej wersji Leoparda 2, to byłbym wdzięczny. Pozdro dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi