Krzychu126 Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Ble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 hmmm chyba się skuszę na tego "Merca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 http://www.modelltrucksandparts.at/shop/product_info.php?info=p1765_ITALERI-NEUHEIT-----TRUCK-ACCESSORIES-SET-II--1-24-Nr--3854.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Listopada 2009 Autor Share Napisano 13 Listopada 2009 http://www.modelltrucksandparts.at/shop/product_info.php?info=p1765_ITALERI-NEUHEIT-----TRUCK-ACCESSORIES-SET-II--1-24-Nr--3854.html Ubiegłeś mnie, też dostałem powiadomienie na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 To kiedy w naszym pięknym kraju będzie można kupić ten zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Ale z kalkami to pojechali po bandzie konkretnie - jakbym oglądał kompilację kalek KFS... Obstawiam, że końcem miesiąca akcesoria dotrą do DRIM'u. Pozdrowienia. PS A o Fredku i reedycyjnych naczepach nie wspominacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Jarku możesz coś więcej powiedzieć o fredku i naczepach bo nic nie wiem a ja wole amerykany bardzo bym prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Jarku możesz coś więcej powiedzieć o fredku i naczepach bo nic nie wiem a ja wole amerykany bardzo bym prosił. Jak to nie wiesz, na rynku amerykańskim są już dostępne od około miesiąca, a teraz w Europie : Freightliner naczepa 1 naczepa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Product not found. Ale myślę ze chodzi o nowe akcesoria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 chodzi o nowe akcesoria? Za 2 tygodnie zrobię In-Box'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Panie Andrzeju niestety dwa pierwsze linki nie działają. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Panie Andrzeju niestety dwa pierwsze linki nie działają. :( Działają Product not found! Z tym, że oznacza to, że Fredek i naczepa "rozeszły się" w błyskawicznym tempie - zostały tak szybko wyprzedane. W razie czego, póki Modelltrucksandparts nie uzupełni zapasów, można dostać tutaj: KLIK Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 TUTAJ jest in box zestawu akcesorii Italeri . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 kurna fajne te akcesoria a ,będą one w ogóle dostępne u nas?? ,bo mam zamiar kontynuować moje modele z zestawu cyrkowego i taki hds by mi się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Będzie trzeba zbierać na fredka i naczepkę. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymcio Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Co do tych akcesorii to kilka dni temu widziałem je na szwedzkim ebayu: http://www.tradera.com/Truck-accessories-set-II-Nyhet-fran-Italeri-auktion_102260917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Widać, że włosi za pancerkę też się ostro wzięli : STAGHOUND MK.III SWS WITH FLAK 43 M4A2 76mm. "WET" SHERMAN AUTOBLINDA AB 40 Trzeba przyznać, że po detalach przedstawionych na stronie prezentuję się do bardzo ładnie. Ja już rezerwuję kolejkę i czekam na Sherman i na Flaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Tylko co pancerka ma do cywili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Tylko co pancerka ma do cywili? qwa... źle zamieściłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 A o jakie naczepy wogóle chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 O te, do których link podałem 10 postów wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Na link wszedłem,ale naczep nie odnalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Jarku możesz coś więcej powiedzieć o fredku i naczepach bo nic nie wiem a ja wole amerykany bardzo bym prosił. Jak to nie wiesz, na rynku amerykańskim są już dostępne od około miesiąca, a teraz w Europie : Freightliner naczepa 1 naczepa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Jest tylko jeden problem nie ma Już naczepy 1 i fredka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi