Gulumik Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Witam wszystkich. Niedawno skończony modelik revella - prosto z pudła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Witam. Bardzo ładnie i starannie wykonany model. Tylko mam wrażenie że te gąski wyglądają jakby były funkiel nówki nie śmigane ;p . Nie widać żadnej eksploatacji na nich. Ale ogólnie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Bardzo fajny. Troszke za ciemny wyszedł, ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Model bardzo fajny... Ale merytorycznie ma jeden błąd. Wyrzutniki granatów skierowane pionowo. Powinny być skierowane pod kątem ok 45 stopni... Po za tym jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Ładny Teciaczek, jak kolega wyżej wspomniał granatniki, no i powinny być skierowane do przodu, poza tym strasznie plastikowa belka z tyłu. Obicia gąbką tak? Bardzo fajnie wyszły, mogę wiedzieć jakimi farbami zostały one stworzone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 super, rewelacyjne malowanie i zabiegi niszczaco brudzace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Pięknie pomalowany. Podoba mi się. Fajne obicia i brudzenie. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=21059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 Dzięki chłopaki - super że się podoba - cóż wyrzutniki wyszły jak wyszły - nie spojrzałem na foty oryginału i efekt taki jaki jest Odpryski oczywiście mieszana technika i gąbka i pędzel 000nic. Farby do obić to Vallejo umbra czy chocolat brown (nie pamiętam ale to samo po washu wychodzi), czarny i odrobinka mahogany sand - na to przetarcia suchym srebrnym metalizerem gdzie niegdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Bardzo ładny, w moim Typie wykonanie że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Doskonale sterany, świetna praca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Wspaniały model. Bardzo wiernie zwerniksowany. Te delikatne obicia trochę rdzy i brak wszędobylskiego błota nadają niezwykle realistyczny wygląd. Właśnie takie wozy u rusaków funkcjonowały z uwagi na nikłą kulturę techniczną nawet po dzień dzisiejszy. Pozdrawiam i gratuluję niezwykłego wyczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Czesc Jarecki....Brdzo fajnie...jak zawsze.....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi