karol 111 Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam w galerii. Relacja z budowy jest TUTAJ Celem moim było zrobienie T-90 w możliwie najnowszej wersji. Stąd nawet wzór malowania zgapiłem z defilady tyle tylko, że umieściłem go w terenie, bo to wydaje się naturalnym ekosystemem dla tego drapieżnika. Zestaw miniarmu pozwala na zrobienie wnętrza wieży w okolicach włazów, ale od początku byłem zdecydowany z tego zrezygnować. Żadnych otwartych klap, podoba mi się przysadzista sylwetka tego czołgu i gdyby nie ta kolumna z karabinem, to drań mógłby sie nawet w trawie schować. Cóż, no ... zapraszam do oglądania. Ja jestem z modelu zadowolony, bo muszę być. (Przecież tyle mnie kosztował ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Kurde szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Może ktoś wie gdzie zapodziała się moja szczęka Tak na poważnie to hektary dobrze wykonanej pracy i nic więcej bo brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Super model i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 We współczesnej pancerce nie siedzę, ale nie powiem, podoba mi się za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Może ktoś wie gdzie zapodziała się moja szczęka Za sałatą Model przepiękny! Podstawka też, nie mam do czego się przyczepić! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Piękny model pięknego pojazdu Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzięki Panowie Co następne? Na czele koleki stoją: T-55 Merida, Leclerc, jakiś T-72, T-34/122 (egipski), no i muszę wypełnić własne postanowienie sprzed mistrzostw świata, żeby zrobić model z kraju, który wygra. Takie są plany, ale plany jak wiadomo nie sprawdzają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Dobra robota. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Kawał świetnej roboty! Model wygląda naprawdę imponująco, gratuluję. T-55 Merida A z jakiego zestawu? Czy jest jakaś konwersja, albo coś innego niż mocno średniawy Skif? Pytam, bo zawsze mi się ten pojazd podobał Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Jakaś konwersja + wkład własny i operacja na modelu Tamiyi. Co do Skifa, to mimo tylu zachwytów przeczytanych na różnych forach pod adresem tej firmy, jakoś nie mogę się do niego przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 model jest po prostu piękny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Ciekawie wygląda gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 żeby zrobić model z kraju, który wygra. Leopardzia 2E? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam! Bardzo ładny model! Fajnie zrobiona podstawka, podoba mi się! Dobrze, że nie uciorałeś go bez opamiętania-super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Bardzo ładnie wykonany model wraz z podstawką . Gratuluję udanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Ładny teciak. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 mocno średniawy Skif? Może to nie miejsce ale skoro już się pojawiło. Czy na MERIDE nada się SKIF 222 T-55AM (po przeróbkach oczywiście) ? Pytam bo też się zastanawiam nad tym czołgiem a nie jestem pewien. Zależy mi na małych kosztach Na POLAKA ZWYCIĘZCĘ proponuję Pt-91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Mi też się podoba, ale ta belka w kamo nie za bardzo. Ale może tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Belka - tak ma być. Ponowię swoją opinię z warsztatu - SUPER. Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Baaaaardzo fajnie się prezentuje. Podstaweczka śliczna. No i co najważniejsze nie "szwabia". Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Dzięki raz jeszcze Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Gratuluję statusu fotki Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Piękny modelik, bajeczka, jak to mój kolega mawia . A trawka to z czego wysiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 A trawka to z czego wysiana? Przyłączam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi