chazek Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam takie trzy osobniki chyba ładne ode mnie Mig-29UB "15" Mig-21 "9494" i Bumarowska "6105" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Że tak powiem, niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 A z tyłu jeszcze Mi-24 się robi . Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 brawo chazek. Lepiej pochwal się resztą śmigieł bo jest czy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 15 Września 2010 Autor Share Napisano 15 Września 2010 Kolego GrzechuG robią sie tylko... 4 następne Hindy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Ładne sztuki, jedynie w Mi-8 przygiłbym trochę łopaty bo nienaturalnie trzymają poziom. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 BUMARowska ósemka wykonana koncertowo Tylko co do malowania, na belce ogonowej przejście w zielony kolor powinno być w szpic, taka specyfika tego malowania. Zestaw Hobby Boss'a? łopaty WN proste, więc na pewno nie Zvezda. Mógłbyś kilka słów napisać jak się model w obróbce sprawował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Pomimo iż takie trochę zbyt czyste to i tak bardzo udane egzemplarze Cieszą oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryni Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Kiedy to ten MI-8 nosił takie malowanie? Przed remontem? Ostatnio kiedy widziałem go na bielskim lotnisku był w kolorze ciemnozielonym, miał płyty pancerne i rozpraszacze gazów wylotowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Wygląda to wielce obiecująco. Mógłbyś każdemu oddzielną galerię otworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Ogólnie przydałoby się trochę więcej zdjęć, bo same modele wyglądają dość obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 o tak daj tu jakieś galerie tych modelików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 bardzo klawe modele ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 16 Września 2010 Autor Share Napisano 16 Września 2010 Mikele- zgadza się Mi-17 Hobby Bossa, co mogę powiedzieć KLASA!!!!!! szkoda tylko, że model nie ma wyrzutni ASO i ławek w ładowni poza tym powtórzę się KLASA!!!!!!! Co do malowania ogona wiem nie miałem jakoś podejścia do roboty z ząbkiem:stolek: Mam już też gotowego drugiego zvezdowskiego "Bumara" po modernizacji prototyp "afgańca" narazie bez łopat stoi brak miejsca wkrótce galeria:piwo: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Wspaniała kolekcja Ten MI-24 świetny będzie, trochę OT ale jakim kolorem go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 mam pytanko gdzie zaopatrzyłeś się w kalki do Mi-17 MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 mam pytanko gdzie zaopatrzyłeś się w kalki do Mi-17 MW Kalki i maski do Mi-17 nb 608 i Mi-8MTW-1 nb 5528 znajdziesz w tym wydawnictwie: http://www.ebooksx.com/Kagero-Topshots-No-14-Mi-17-Mi-8-MTV-1-Repost-_280232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Warsztat wygląda imponująco. Teraz wiem skąd tyle uzbrojenia mi się dostało Ale ale... wydaje mi się, że na MiGu-29 przejścia kolorów są zbyt płynne (cinek powie że znów się czepiam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 cinek powie że znów się czepiam) Grzesiu, a Ty jak zwykle się czepiasz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 A nie mówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Chazek, popraw fotki... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Robią na mnie wrażenie twoje helikopterki.....i widzę,że też z hobby bosa...bo są chyba najwierniejsze oryginałom ... 5528-też jest u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Co do 5528 juz niestety pojechal sobie do odbiorcy ale planuje robic drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Będziesz robił w 5528 dżwig na pokładzie?...mam ochotę trochę go pootwierać...ale zanim się za to zabiorę...to trochę czasu upłynie..ciągle brak czasu(((. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Będziesz robił w 5528 dżwig na pokładzie?...mam ochotę trochę go pootwierać...ale zanim się za to zabiorę...to trochę czasu upłynie..ciągle brak czasu(((. Nadmieniam, że na 5528 dźwig jest trochę inny niż standardowe ŁPG-300. Ma składane ramię, aby "przejść" przez wąskie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi