Giulio Niewiadomski Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 wielki, oj wielki, toz to skala 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 7 Października 2010 Autor Share Napisano 7 Października 2010 Jakoś do kupy złozylem to monstrum ,teraz tylko lekkie szpachlowanie i odstawka .Czas przystąpić do składania sekcji silnikowych wraz z podwoziem Miedzy czasie postanowilem że dla odprężenia sklece jeszcze jeden modeli bardzie prosty ,ale ciekawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł O. Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Witam. Przepięknie Ci to wychodzi, ale ten ptaszek będzie duży. Przypatruję sie dalej i ze zgrozą patrzę na swój pokoik bo coś mi się zdaje że albo Mossie albo .... Pozdrawiam. Paweł O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 dobrze idzie, szybko a zarazem dokładnie P.S. mówiłeś że ile za niego dałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Wszystko pięknie i ładnie ale z kokpitu wieje troszkę nuda. Może dodasz parę kabelków i będzie od razu przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 Tak jak pisałem ,kadłubik odstawiłem i zająłem się silnikami . na zdjęciu pierwszym elementy przygotowane do malowania Alcadami A na kolejnych już gotowe silniczki ,jeszcze bez wszystkich przewodów ,gdyż te będą zainstalowane po zamontowaniu ramy mocującej silnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 W tej skali silniki wyglądają jak oddzielne modele. Po okablowaniu grzechem będzie je chować. Gdzie będziesz tego giganta eksponował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 najlepiej kolo modeli 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 W tej skali silniki wyglądają jak oddzielne modele. Po okablowaniu grzechem będzie je chować. Gdzie będziesz tego giganta eksponował? Myslę że troche naciesze oko ,porobie zdjec i.....pójdzie do ludzi A tak przy okazji ,dla tych ktorzy lubia samoloty I WS w malowaniu Austriackim ..Pojawila sie kalka w slimaczki 1:48 http://www.adalbertus.com.pl/kamuflaz-spiralkowy-firmy-oeffag-ag-ww1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Silniki jako tako zrobione , brakujace 3 przewody dopiero zamontuje po zlozeniu do kupy gondol i przymocowaniu silnikow Czas na same gondole .Jako ze model jest dość spory i bardzo wierny orginałowi to postanowiłem że i malowanie przeprowadzę tak jak w orginale. A to oznacza że pierwszą warstwę wykonałem na kolor ceglasto czerwony .który ma naśladować podkład .Po wyschnięciu prysnę dopiero tym prawidłowym z tym ze wzmocnienia w gondolach wcześniej podkreślę kolorem oliwkowym H155 A tak dla relaksu zrobiłem sobie brudzenie opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 No cóż wszystko wskazuje na to, że wziąłeś na warsztat pierwszy model który nie zmieści ci się na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 11 Października 2010 Autor Share Napisano 11 Października 2010 No cóż wszystko wskazuje na to, że wziąłeś na warsztat pierwszy model który nie zmieści ci się na balkonie. Na balkonie to on się zmieści ,ale na stołeczku z podstawką to na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Dzięki za linka do kalek ,a Twój Mossi pięknieje z każdym dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Kolejny maly kroczek w wielkim powaznym modelu. Tym razem nie ukrywam że przy montaży tych gondol troche mi wybrało jaj :( ale jakoś dobrnąłem do końca Jeszcze dzisiaj udało mi się wcisnąć je do modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leviatan666 Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 łoł, ale pięknie koledze 'RH' idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Ale oponki to mogłeś umyć, a nie takie brudne do tak zacnego modelu wpychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 O ja pie*&^%*&, i w ogóle. Lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 A teraz przyznaj się, gdzie stoi taki rozebrany oryginał, jakim cudem go ukradłeś i w którym sklepie sprzedają takie małe maty Olfy, imadła i farbki Tamiyi Szczękoopad pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthjacek Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Przekonałeś mnie jak będę mieć lekki nadmiar gotówki to zakupie sobie taki, ptaszek wygląda nieziemsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 Jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy.Myślę że w przypadku tego co zrobiłem ,to jest szczera prawda .No ale do rzeczy , w ferworze walki z tym modelem ,pośpieszylem sie i wkleiłem gondole zapominając o klapach ,ktore powine być wklejone przed nimi.No ale troszke pomyślałem i jakoś wybrnąłem z tego problemu W miedzy czasie zrobilem zbiorniki paliwa Przyszedl czas na galanterię bojową czyli dzialka podkadlubowe oraz bombki ,sposób ich malowania przedstawilem na fotkach A TU GOTOWE BEBECHY WE WNĘTRZU KADLUBA ,JESZCZE BEZ BOCZNYCH ŚCIANEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Fantastycznie to wygląda, najbardziej podobają mi się zbiorniki pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leviatan666 Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 ak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy. hyhyhyhy.... a tak do tematu powracając robota mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 Tak sobie myślę ze może w jakiś sposób cofnąć się w czasie i poprosić tą panienke aby pomalowała mój model ,bo ładnie jej to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Oglądając tę oponę na fotce przestanę chyba inwestować w maski do malowania kół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi