rtoipmodest Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Dość szybki modelik. Niestety nie ustrzegłem się baboli. Mimo to jestem kontent majac pierwszego polonika i wreszce coś nie na gąskach. Jest to (powyżej) jedyne zdjecie z lampą, podoba mi sie bo fajnie wisać wash w uchu porucznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Ładnie wygląda, może troszkę więcej kurzu bym dał z tyłu. Krowa to chyba też mu podpowiada coś, albo krzyczy że jej przeszkadzają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Przyjemna, a przede wszystkim ładna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Świetna i przyjemna w odbiorze praca - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Bardzo ładna prace. Pięknie skomponowana. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Malutki ten samochodzik. Fajna dioramka temat zwierzęcy nieczęsto spotykany. Jest faza ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 ku chwale Ojczyzny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Ładny, ten na wozie bankowy prawiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Cudaczny samochodzik Sympatyczna scenka, sielanka prawie że. Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Bardzo elegancko :] Dzięki takim pracom mam powoli ochotę na zrobienie czegoś w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Świetna dioramka wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Powiem Ci, że scenka jest bardzo fajna. Podoba mi się bo jest taka... lekka. Pokazuje, że wojna to nie tylko front, tygrysy i generalny bajzel, ale również szkolenie i miesiące poza linią frontu. Wielki plus za temat. Mam nadzieję, że to nie ostatni polonik w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Teraz ja Obserwowałem warsztat, miałem coś napisac, ale stwierdziłem, iz poczekam na FINISH. I tak: Model bardzo fajny, ciekawy i b. dobrze pomalowany. Też kiedyś chciałbym pobawić się z żywicą. Jeśli chodzi o podstawke to zdecydowałbym sie na mniejszą. A krowe przywiązałbym do samego pojazdu. Malowanie samej krowy (ciapki) też zasługuje na wyróżnienie, chociaż brak jej czegos w rodzaju washa. Moje pobrudziłem troszke bardziej ale i tak uważam że to za mało. Mam pytanie. Czym i jak malowałeś trawę??? Pozdrawiam Czarek. Ps. Masz może jakis link na temat w.w. pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 Czarku, Twój pomysł z krową wydaje się (delikatnie mówiąc) chybiony. Nasi byli tam na łasce gospodarzy i nie mogli dysponować ich własnością wedle uznania. Krowa jest połoszowana - uszy, wymie, nogi, ogon. Zrezygnowałem z reszy bo nie chciałem by na białym wyszło komiksowo. W rzeczywistosci oba kolory łatek są jeszcze zróżnicowane (w przypadku białego jest to niezamierzony efekt zamalowywaia tego co mi nie wyszło). BTW jeszcze raz dzieki za jej sprezentowanie Trawa to w mojej opini jeden z najsłabszych elementów. Pierwej wszystko z aerka poszło jakimś brązem tamki - bo zacząłem od ziemi. I to był wielki błąd bo było mi to bardzo trudno zamalować. Potem psiknąłem zielonym - na tym brązie wygladał upiornie ciemno. Potem przecierałem ją pędzlem coraz jaśniejszymi kolorami. Łączyłem żółty z jaką zielenią (odradzam biel bo wychodzi seledynowy). Summa summarum. Farby jest tam tyle, że zrobiła się niezła skorupa Potem dodałem kwiatki by nie było tak smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Krówka krzyczy, żeby dodali śmietanki "Łaciete" do zupy żeby była bardziej gęsta, jak w reklamie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Krótko - dobra praca na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 rtoipmodest Też maluje trawę i czasami sa z tym problemy. Może trzeba spróbować bez malowania. No ale to inwestycja w różne jej kolory. Czy ta Twoja nie jest jakaś za dluga? Dziwnie troszke wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi