eljazz Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Witam.Chciałbym przedstawić efekt moich 9-cio miesięcznych zmagań nad tym modelem. W tym miejscu chciałbym serdecznie panu Mirosławowi Giętkowskiemu, kustoszowi muzeum artylerii w Toruniu bez którego pomocy ( dokumentacja techniczna ATL oraz stacji SNAR). Pozwolę sobie zamieścić fotkę swojej skromnej osoby ( ten niższy) oraz pana Mirosława przy prawdziwym SNAR II. Miłego oglądania i konstruktywnej krytyki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Uwielbiam takie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Witam Zupełnie inna jakość w porównaniu z poprzednio prezentowanymi przez Ciebie modelami. Ten model jest naprawdę godny uwagi i pochwały Jest oryginalny, jest całkiem nieźle wykonany (może nieco za czysty) i naprawdę cieszy oko. Słowem bardzo fajny cudak Jedynie świecące kalkomanie na drzwiach nieco zaburzają ogólny obraz. Reszta bardzo mi się podoba! Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Kawał świetnej modelarskiej roboty. Model prezentuje się fajnie. Gąski mogłyby być bardziej dotarte. Czy prowadnice do podnoszenia przedniej szyby kierowcy nie są przyklejone odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 12 Września 2011 Autor Share Napisano 12 Września 2011 Też tak myślałem? http://i1181.photobucket.com/albums/x431/eljazz47/p1010032Kopiowanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Powiem krótko - MOCNE kapral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Robi wrażenie. O kalkach już pisano. Bardzo ładnie pomalowany (cieniowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Genialny... Gdyby tylko nie kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 I to jest kawal DOBREJ MODELARSKIEJ ROBOTY Tak trzymać CUDO. I to jest cały mój komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Witam! Piękny i tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Bajera Dość słabe fotki, przyłóż się bardziej do fotografii i daj czarne tło wtedy będzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Model pierwsza klasa i wielki plus za nietypowy temat. A tak na marginesie to chyba na tym samym podwoziu montowany były srlok P-40 i maszyny inżynieryjne BAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 No korba chłopie! Jak żywy. Pełen szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFORowiec Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Piękny model. Maszyny inżynieryjne BAT-M, MDK2m, BTM-3 są na innym podwoziu. Z grubsza jest to podwozie czołgów T54/55. Dokładnie ciągnik AT-T. http://en.valka.cz/viewtopic.php/t/64710 http://operatorchan.org/v/arch/src/v148 ... achine.jpg http://operatorchan.org/v/arch/src/v148 ... achine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Piękny model. Maszyny inżynieryjne BAT-M, MDK2m, BTM-3 są na innym podwoziu. Z grubsza jest to podwozie czołgów T54/55. Dokładnie ciągnik AT-T. Faktycznie mój błąd, zmyliła mnie szoferka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Gratuluję. Kawał solidnej modelarskiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 masakra uwielbiam takie modele, zwłaszcza w służbie w LWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Świetny. Jedynie do czego mogę się doczepić to blok silnika. Jak dla mnie trochę za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Imek . TY jeździłeś chyba Skotem . Wiec pytanko - czy w twoim skocie silnik był u...ny. Bo w moim A-2pancu wyglądał jak by niedawno wyszedł z fabryki. A może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 ZIS-em 151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Ja nie pisałem o tobie eliazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Wielki szacunek za posiadany zapał do modelarstwa i efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Imek . TY jeździłeś chyba Skotem . Wiec pytanko - czy w twoim skocie silnik był u...ny. Bo w moim A-2pancu wyglądał jak by niedawno wyszedł z fabryki. A może się mylę. Marek ty wszystko wiesz najlepiej, a w moim Skocie był upaprany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 imek46 i Dajan o co się kłócicie model przedstawia pojazd z muzeum i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 A czy my o coś się kłócimy. Za długo znam Marka, żeby się z nim kłócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi