Robert Ostrowski Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 (edytowane) Witam W ramach odskoczni od Migów 21 postanowiłem wykonać coś na kołach wybór padł na M3A1. Model będzie przedstawiał wóz z Dywizjonu Pancernego 1 Dywizji KBW ,przedstawiony na tych fotografiach /jeszcze raz dzięki Marek/ Do budowy posłuży mi model z HB U.S. M3A1 "White Scout Car" Late Production Uzbrojony w karabin Browning 12,7mm i Maxim wz.1910 kal.7.62 i tu mam mały problem ,jest co prawda zestaw z Maximami ze Zvezdy ale cały zestaw nie jest mi potrzebny szczególnie rosyjscy żołnierze ,może którys z Kolegów posiada w swoich zbiorach model tego karabinu jeśli nikt nie będzie mi w stanie pomóc to będę musiał zakupić ten zestaw: Edytowane 25 Września 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 O to ja zasiadam w pierwszym rzędzie... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Czyli jedziesz w Bieszczady walczyć z UPA tak ? Bardzo ciekawy i rzadko odtwarzany temat. Na pewno będę go bacznie śledził! Życzę powodzenia! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Września 2011 Autor Share Napisano 30 Września 2011 A no jedziemy w Bieszczady Efekt pracy kilku godzin /jeden wieczór / jak na razie składa się bajecznie. Panowie czy nikt z Was nie ma w magazynku tego Maxima Podkład takim oto "chaos blackiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Mnie zaskoczyłeś Robercie tym warsztatem bardzo pozytywnie, bo myślałem ze Ty tylko latające Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Września 2011 Autor Share Napisano 30 Września 2011 Powiem Ci Grześ,że ja to przede wszystkim pancerka 1:35 a latające ołówki to tylko dzięki Leszkowi którego Migi mnie zainspirowały i zaraziłem sie tą nieuleczalną chorobą która zwie się "Mig 21" Na forum pokazywałem tylko jednego "pancernika" viewtopic.php?f=68&t=27798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Będzie na pewno fajnie! To ciekawy pojazd, a w "naszych barwach" tym bardziej. Działaj, ja chętnie popatrzę. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Kibicuję. Póki co, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 (edytowane) Robert TU masz samego Maxima. Może się link przyda Edytowane 3 Października 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 To jakiś tatuaż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Hehe już jest maxim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 hej....wałsnie sklejam tego m3 i sam szukam jakiś malowań...może masz jakieś nasze inne bo ja namierzyłe tylko jedno ale całe Białe....a tak na marginesie to co on ma za oznaczenia na drzwiach i burcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Na drzwiach ma, z tego co mi się wydaję, amerykańską korpusówkę kawalerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 dziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Dzięki Moses za namiary na Maxa ale chyba lepiej zrobić od podstaw Macie może fotkę M3 lub innego wozu z tymi korpusówkami ? Na burcie jest zdaje się biały kwadrat ale przyznam się ,że jeszcze nie studiowałem malowania tego wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Tak , był tam stalowy odlew korpusowki amerykańskiej . Ale było to na wszystkich egzemplarzach . . Bylo to ciortostwo przynitowane solidnymi nitami . A ta informacja według slow mojego Wujasa walczącego w tamtych czasach. Marek Michalski z konta Eliasza na urlopie z Krzyżakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Dzięki Marku za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Października 2011 Autor Share Napisano 4 Października 2011 są te korpusówki na blaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Powiem Ci Grześ,że ja to przede wszystkim pancerka 1:35 a latające ołówki to tylko dzięki Leszkowi którego Migi mnie zainspirowały i zaraziłem sie tą nieuleczalną chorobą która zwie się "Mig 21" No to teraz to już gupi jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Więc to te korpusówki! Jak robiłem swojego M3 zachodziłem w głowę co to jest i gdzie to powinno być przyklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Ale panowie korpusowki są bodajże na modelu. Sory są ale na Zwiezdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 Ale panowie korpusowki są bodajże na modelu. Sory są ale na Zwiezdzie . Marku one są na blaszce w HB wyżej fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Ale ja kleiłem model zwiezdy a tam korpusowki są już na drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Października 2011 Autor Share Napisano 9 Października 2011 Panowie mam pytanie z serii tych szybkich ale jutro wybieram się do stolicy woj. do jedynego sklepu z farbami Jaką mam kupić farbę do pomalowania bazy ,myślę że C 304 Olive Drab z Mr.Hobby , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Może jeszcze H78 olive drab by się nadał jeśli nie malujesz tylko serią C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi